ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Α΄ Ιταλίας: Ουντινέζε- Νάπολι

Α΄ Ιταλίας: Ουντινέζε- Νάπολι
Spread the love

Στο Φρίουλι έρχονται αντιμέτωπες απόψε δυο φορμαρισμένες ομάδες όπως έχουν δείξει στην εκκίνηση του πρωταθλήματος με τους Ναπολιτάνους ωστόσο να έχουν ένα ελαφρύ προβάδισμα λόγω παράδοσης αλλά και του μεγάλου ποσοστού νικών που διατηρούν στα πρόσφατα παιχνίδια τους εκτός έδρας.

Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει στην σαιζόν με συγκομιδή 7 βαθμών σε τρία παιχνίδια τους αφού έχουν κερδίσει back to back την Βενέτσια (3-0) και την Σπέτσια (1-0) ενώ νωρίτερα στην πρεμιέρα είχαν φέρει 2-2 με την Γιουβέντους γυρίζοντας το παιχνίδι από 0-2.

Ο τεχνικός της ομάδας Λούκα Γκότι δεν έχει απουσίες της τελευταίας στιγμής και αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με το “3-5-2” ποντάροντας πολλά – όχι άδικα- στον Ζερέρδ Ντεολοφέου ο οποίος έχει βρει δίχτυα και στα πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας του και αν απόψε τα κάνει τέσσερα τότε θα ισοφαρίσει το σχετικό ρεκόρ του γκολτζή Αντόνιο Ντι Νατάλε από τον Δεκέμβριο του 2014.

Οι Ναπολιτάνοι έχουν πετύχει το 3/3 στην εκκίνηση του πρωταθλήματος με πιο μεγάλη επιτυχία το 2-1 επί της Γιουβέντους ενώ δεν έχασαν ούτε στην πρεμιέρα τους στην φάση των ομίλων στο Europa League αφού χάρη σε δυο τέρματα του Οσιμιέν απέσπασαν 2-2 στο King Power από την Λέστερ.

Ο Σπαλέτι αν κερδίσει απόψε θα ισοφαρίσει το ρεκόρ καριέρας του , με 4/4 στην εκκίνηση του Καμπιονάτο, από την σαιζόν 2017/18 που ήταν στον πάγκο της Ίντερ.

Αξίζει να αναφερθεί πως εκτός από το απόλυτο που αριθμεί η Νάπολι από την εκκίνηση του πρωταθλήματος “τρέχει” επίσης και ένα πολύ καλό ρεκόρ ( 7/8 2ιπλά) και μακριά από το σπίτι της.

Μακροχρόνιες και γνωστές οι απουσίες της Νάπολι ( Μέρετ, Γκουλαμ, Μέρτενς και Ντιέγκο Ντάμε) ενώ στο “4-3-3” θα δούμε τους: Πολιτάνο- Ινσίνιε και Οσιμιέν.

Προϊστορία: Η Νάπολι έχει κερδίσει τα 9/10 παιχνίδια της κόντρα στην Ουντινέζε με πιο πρόσφατο το 5-1 τον περασμένο Μάιο στο φινάλε του περσινού πρωταθλήματος. Τα δε 5/6 πιο πρόσφατα έχουν λήξει όλα με πάνω από δυο γκολ.

* Η σούπερ ευνοϊκή παράδοση που διατηρεί στα μεταξύ τους παιχνίδια η Νάπολι συν την αποτελεσματικότητα που την διακρίνει στα πρόσφατα της ματς μακριά από το “Ντιέγκο Μαραντόνα” με 7/8 2ιπλά μου δίνει μια καλή κατεύθυνση για το “2” ( 1,90) εδώ. Καλή τύχη έχει επίσης και το Over 2,5 στην τιμή του 1,85.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2,5

(Visited 11 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x