ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ 1-2

Λιγκ 1-2
Spread the love

Μία τριάδα απο τα εξ αναβολής παιχνίδια σε Λιγκ 1 και 2 που έχουν ενδιαφέρον  στοιχηματικό με πολύ καλές αποδόσεις.

 

Α Αγγλίας

Κρου-Μορκαμπ

Mετά από τέσσερις σερί ήττες που την έφεραν κάτω απο την επικίνδυνη ζώνη η Κρου  έμεινε στο 1-1 με την  Σριούσμπερι, εκτός έδρας, κατάφερε να επικρατήσει της Μπέρτον  με 2-0  που ήταν η πρώτη νίκη γενικά στο Πρωτάθλημα  ύστερα απο 7 αναμετρήσεις  Εντός έδρας μετρά 1-1-1.  Ηταν το πρώτο ματς στο οποίο είχε ισορροπία στις γραμμές της.

Η Μόρκαμπ, είναι κάκιστη εκτός έδρας ,έχοντας σε τρεις εξόδους της, δύο ήττες και μία ισοπαλία. Οσον αφορά στα πεπραγμένα της στο Πρωτάθλημα μετρά 2-1-4.

Προϊστορία: 4-0-0

Εκτίμηση: Η Κρου έχει βρεί τα πατήματα της, την ίδια ώρα που η Mόρκαμπ ψάχνεται .

     ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 

Πόρτσμουθ-Πλιμουθ  

Τέσσερα ματς χωρίς νίκη για την Πόρτσμουθ η οποία ψάχνει τον καλό της εαυτό μέσα στα παιχνίδια έχοντας τεράστιο πρόβλημα στο γκολ. Μετρά μόλις ένα ,αυτό στην ήττα από την  Κέμπριτζ με 1-2 την προηγούμενη αγωνιστική έχοντας τρεις σερί ήττες  και μία ισοπαλία.  Εντός έδρας μετρά 2-0-1 με τελευταία νίκη το 1-0 απέναντι στην Σριούσμπερι. Δεν ανησυχεί η τεχνική ηγεσία πιστεύοντας ότι θα λύθουν τα πόδια των παικτών .

Η Πλίμουθ, είναι αήττητη στα τελευταία έξι παιχνίδια (4-2-0)  με δύο νίκες σερί σε απαιτητικά παιχνίδια απέναντι σε Γουίμπλετον (0-1) και Γουένστει (3-0). Me 2-0-1 μακριά απο την έδρα της βρίσκεται 4η και στο -2  απο την πρωτοπόρο Γουίγκαν.

Προϊστορία: 3-3-1, πέρσι 2-2  τελευταίο διπλο το 15-16(1-2).

Εκτίμηση: Bάσει λογικής , η Πόρτσμουθ είναι σε δύσκολη θέση και οι πιθανότητες είναι λίγες για νίκη. Ισως το Χ2  μοιάζει καλύτερη περίπτωση

                                                                   ΠΡΟΤΑΣΗ : Χ2

        ΛΙΓΚ 2

Κροουλι-Χαρογκέιτ

Δυό σερί διπλά για την Κροουλι   που μετά τη νίκη επί της Καρλάιλ με 2-1, εντός έδρας, “καθάρισε” και την Κόλτσεστερ, εκτός έδρας με σπουδαία νίκη (2-1), αποτέλεσμα που την  έφερε  στην 14η θέση  με 10 βαθμούς. Μάλιστα αυτή ήταν η πρώτη νίκη μακριά από την  έδρα της στην  τέταρτη  έξοδο της ,μετά απο τρεις σερί ήττες.

Η Χαρογκέιτ έχασε δύο βασικούς, σε άμυνα και μεσαία γραμμή,  στην ήττα απο την Πόρτ Βέιλ με 2-0, ποτέλεσμα που αποτέλεσε την πρώτη της ήττα  ύστερα από τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες.Γενικά ήταν η χειρότερη εμφάνιση της ομάδας στη σεζόν και απέναντι στην Κρόουλι, έστω και με απουσίες, θέλουν να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα. Εκτός έδρας μετρά  2-0-1.

Προϊστορία: Πέρσι 1-3.

Εκτίμηση: Το γκολ -γκολ μοιάζει πιο safe  αν και οι απουσίες της Χαρογκέιτ και το φορμάρισμα της Κροουλι μοιάζουν να αλλάζουν τα δεδομένα.

 ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ

 

 

(Visited 15 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x