ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

A΄ Ιταλίας: Σαμπντόρια- Νάπολι

A΄ Ιταλίας: Σαμπντόρια- Νάπολι
Spread the love

Η Νάπολι δοκιμάζεται αργά το απόγευμα στο Luigi Ferraris με στόχο το 5/5 που θα την ωθήσει στην κορυφή της βαθμολογίας αλλά το έργο της δεν θα είναι εύκολο αφού η Σαμπντόρια με τον νεοφερμένο 34χρονο Φράνσκεσκο Καπούτο αιχμή του δόρατος σκοράρει με ευκολία.

Ο Καπούτο σκόραρε δυο γκολ στο πρόσφατο 2ιπλο που πέτυχε η ομάδα του Ρομπέρτο Ντ΄ Αβέρσα στην Τοσκάνη απέναντι στην Έμπολι (0-3) και αφού απολογήθηκε στους τιφόζι της πρώην του ομάδας στο φινάλε αποθεώθηκε από τους αντίστοιχους της νέας.

Δίπλα στον 34χρονο φορ δυνατά έχει ξεκινήσει και ο συνομήλικος του ο Καντρέβα αλλά και ο 38χρονος Κουαλιαρέλα που “ψάχνει” το πρώτο του γκολ στην νέα σαιζόν.

Οι Ναπολιτάνοι με τον Σπαλέτι στον πάγκο έχουν πραγματοποιήσει σπουδαία εκκίνηση αφού μετράνε το απόλυτο σε νίκες μετά από τέσσερα παιχνίδια ενώ δεν έχασαν και στην πρεμιέρα τους στην φάση των ομίλων στο Europa League από την Λέστερ (2-2) στην Αγγλία.

Προέρχονται από την εντυπωσιακή 4άρα που πέτυχαν στο Φρίουλι επί της Ουντινέζε (0-4) ενώ από το μέτωπο των “λαβωμένων” οι: Γκουλάμ- Μέρτενς- Ντέμε – Λομπότκα παραμένουν εκτός δράσης.

Προϊστορία: Η Νάπολι έχει κερδίσει στα 10/11 πιο πρόσφατα παιχνίδια της την Σαμπντόρια σε όλες τις διοργανώσεις. Οι Ναπολιτάνοι επίσης έχουν σκοράρει δυο γκολ μέσο όρο στα 11/13 τελευταία τους παιχνίδια κόντρα στην Σαμπντόρια.

* Η “Σαμπ” έχει σκοράρει τουλάχιστον δυο γκολ μέσο όρο στα 5/6 παιχνίδια της ενώ την ίδια ώρα η Νάπολι έχει πετύχει τον ίδιο αριθμό τερμάτων στα 6 τελευταία της παιχνίδια εκτός έδρας τα οποία έχει κερδίσει όλα.

Η παράδοση “λέει” Νάπολι και οι πιο τολμηροί μπορούν να δοκιμάσουν σε combo το 2ιπλο με τα πολλά γκολ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2,5

(Visited 16 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x