ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Mπάγερν-Ντινάμο Κιέβου(Α όμιλος Τσάμπιονς Λιγκ )

Mπάγερν-Ντινάμο Κιέβου(Α όμιλος Τσάμπιονς Λιγκ )
Spread the love

Μπάγερν-Ντινάμο

Στην Αλιαντζ Αρίνα, η Μπάγερν φιλοξενεί τη Ντινάμο Κιέβου για τον πρώτο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Βαυαροί είναι σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση και αν εξαιρέσει κανεις το 1-1 της πρεμιέρας του Πρωταθλήματος απέναντι στην Γκλάντμπαχ, τότε εύκολα καταλαβαίνει μετά απο 8 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις ότι η ομάδα του Νάγκελσμαν θα πάρει τα πάντα στην Γερμανία και στο Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι απο τους πιο σοβαρούς διεκδικητές του τίτλου.

Το εμφατικό 0-3(Μίλερ-Λεβαντόφσκι χ2 απέναντι στην Μπάρτσελόνα στον όμιλο, έστω και με τα χάλια των Καταλανών δείχνει ότι η Μπάγερν δεν αστειεύεται. Εκτός ο μέσος Τολισό, ερωτηματικό ο Κομάν ,τη θέση του οποίου λογικά θα πάρει ο Σανέ.

Η Ντινάμο δεν είναι στα καλά της με χαρακτήρα Ντόκτορ Τζέκιλ -Μίστερ Χαιντ. Μπορεί στην Λιγκα της Ουκρανίας να έχει 8-1-0 και να είναι στο +3 απο την Σαχτάρ,ωστόισο η ομάδα του Λουτσέσκου ,σε κρίσιμα ματς έχει θέμα. Λόγυ χάρη έπαιξε τελικό Σούπερ καπ με Σαχτάρ και έχασε εύκολα 3-0, ενώ στην πρεμιέρα των ομίλων ,αν και ήταν καλή και δημιούργησε ευκαιρίες νικήθηκε απο το VAR, αλλά κυρίως τον Βλαχοδήμο. Πολλοί βέβαια λένε ότι το δημιουργικό πρόβλημα και το γκολ που δεν έρχεται εύκολα προέρχεται από την απουσία του Μπουγιάλσκι (6 συμ-5 γκολ)  εν την απουσία  του οποίου η ομάδα έχει θέματα. Τελυταία εκτός έδρας νίκη για του;ς ομίλου;ς ήταν απέναντι στη Γάνδη, το Σεπτέμβρη του 20 με 1-2  για να ακολουθήσει το 2-2 με τη Φερεντσβάρος και οι ήττες απο Μπαρτσα και Γιουβέντους.

Προϊστορία: Τέσσερις ήττες σερί μετράει η Ντινάμο στο Μόναχο. 

Εκτίμηση: Ο άσος και το over 2.5  με επιλογές σε σκόρερ Λεβαντοφσκι και Κίμιχ μοιάζει εξαιρετική επιλογή.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1/Over 2,5 Σκόρερ Λεβαντόφσκι -Κίμιχ

(Visited 6 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x