ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Τσεχία- Ουαλία ( 5ος όμιλος)

Προκριματικά Μουντιάλ 2022:  Τσεχία- Ουαλία ( 5ος όμιλος)
Spread the love

Στην Πράγα η Τσεχία υποδέχεται την Ουαλία στο μεγάλο ντέρμπι για την 2η θέση αφού το Βέλγιο έχει ήδη ξεφύγει μίλια μακριά στην κορυφή του πίνακα.

Οι γηπεδούχοι θέλουν μονάχα την νίκη στο αποψινό αλλά και στο επόμενο παιχνίδι τους κόντρα στην Λευκορωσία εκτός έδρας για να εδραιωθούν στην 2η θέση.

Με το Βέλγιο να έχει ήδη εκτοξευτεί στους 16 βαθμούς σε 6 αγώνες και στο + 9 μοιραία η Τσεχία ξέρει πως θα κονταροχτυπηθεί με την Ουαλία για την 2η θέση και τα μπαράζ.

Ο Σιλχάβι δεν μπορεί να υπολογίζει μεταξύ άλλων και στους: Τσουφάλ, Μπόριλ, Μάσοπουστ ενώ στο κλασικό του “4-2-3-1” ο φορμαρισμένος επιθετικός της Λεβερκούζεν Πάτρικ Σικ θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Οι φιλοξενούμενοι ουσιαστικά “ακύρωσαν” το 2ιπλο που είχαν πετύχει στην Λευκορωσία ( 2-3) με το χατ τρικ του Γκάρεθ Μπέιλ ( τα 2/3 τέρματα σε ισάριθμες εκτελέσεις πέναλτι) αφού στην επόμενη αγωνιστική παραχώρησαν “λευκή” ισοπαλία στην Εσθονία (!) με αποτέλεσμα να πέσουν στην 3η θέση υστερώντας στην ισοβαθμία από την αποψινή τους αντίπαλο.

Τα κακά νέα για το εθνικό συγκρότημα του Ρόμπερτ Πέιτζ δεν τελειώνουν εκεί αφού ο αρχηγός και ηγέτης τους ο Γκάρεθ Μπέιλ λόγω τραυματισμού δεν ταξίδεψε στην Πράγα.

Στο κλειστό “4-5-1” ο Ράμσεϊ που αποθεραπεύτηκε και θα ξεκινήσει βασικός θα αγωνιστεί πίσω από τον μοναδικό προωθημένο ο οποίος θα είναι ο Τάιλερ Ρόμπερτς της Λιντς.

Προϊστορία: Εντελώς μοιρασμένη η προϊστορία με 1-2-1 ανάμεσα στις δυο αυτές εθνικές ομάδες.

* Η εθνική ομάδα του Γιάροσλαβ Σιλχάβι δεν ανοίγει τον ρυθμό και το σκορ συνήθως στα παιχνίδια της και δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως τα 6/8 πιο πρόσφατα δικά τους ματς έχουν λήξει όλα με δυο γκολ και κάτω. Την ίδια ώρα η Ουαλία μετράει 8/11 under 2,5. Αν συνυπολογίσουμε και την κρισιμότητα του αγώνα θα οδηγηθούμε στο ποντάρισμα των λίγων γκολ σε απόδοση 1,57. Ωστόσο σε combo θα ποντάρω και τον Άσο που προκύπτει από το καλό ρεκόρ που έχουν οι γηπεδούχοι στην Πράγα με έξι ματς αήττητου εκ των οποίων οι 4 νίκες αλλά και η ηχηρή απουσία του Μπέιλ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 + Under 2,5

(Visited 17 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x