ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Λετονία- Τουρκία ( 7ος όμιλος)

Προκριματικά Μουντιάλ 2022:  Λετονία- Τουρκία ( 7ος όμιλος)
Spread the love

Στην Ρίγα η Λετονία υποδέχεται την Τουρκία με τους φιλοξενούμενους να είναι αυτοί που καίγονται για το 2ιπλό αφού οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης θα ελαχιστοποιήσει τις πιθανότητες τους για την κατάκτηση της 2ης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ πίσω από τους Ολλανδούς.

Οι γηπεδούχοι την προηγούμενη αγωνιστική σε ένα ματς που είχε 29 τελικές , εκ των οποίων οι 19 για τους Οράνιε και οι 10 για αυτούς , έχασαν με το τιμητικό 0-1 βγάζοντας και πάθος και πειθαρχία στο παιχνίδι τους.

Μπορεί να μην έχουν ούτε καν μαθηματικές πιθανότητες για μια διάκριση στον όμιλο – κανείς άλλωστε δεν είχε τέτοιες προσδοκίες- αλλά μόνο και μόνο η συγκομιδή των 5 βαθμών δείχνει πως βρίσκεται σε πρόοδο υπό τις οδηγίες του Ντάινις Καζακέβινκς.

Οι Τούρκοι δεν κατάφεραν να κερδίσουν εντός έδρας την “λαβωμένη” από τις πολλές απουσίες Νορβηγία και το τελικό 1-1 τους βάζει ακόμη περισσότερη πίεση στο κυνήγι της 2ης θέσης.

Νωρίτερα η συντριβή που είχαν γνωρίσει από την Ολλανδία ( 6-1) είχε οδηγήσει στην απόλυση του Γκιουνές με τον Γερμανό Στέφαν Κουντς να μην χάνει στο ντεμπούτο του αλλά να μην κερδίζει κιόλας.

Προϊστορία: Εντυπωσιακό στατιστικό αυτό που θέλει τις δυο ομάδες να μοιράζονται πέντε ισοπαλίες στα μεταξύ τους παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

* Το βαθμολογικό κίνητρο το έχει η Τουρκία αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος αν φτάνει μονάχα αυτό. Το ποντάρισμα μου θα είναι το Goal αφού τα 4/6 πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της Λετονίας και αντίστοιχα η ευάλωτη άμυνα των φιλοξενούμενων δείχνουν προς αυτή την κατεύθυνση ανεξαρτήτως της τελικής έκβασης του αγώνα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal

(Visited 8 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x