ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πρέμιερ Λιγκ: Γουότφορντ- Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ: Γουότφορντ- Λίβερπουλ
Spread the love

O Ρανιέρι επιστρέφοντας στην Premier League μετά τις θητείες του σε Τσέλσι, Λέστερ και  Φούλαμ κατά την προσφιλή του συνήθεια έταξε δείπνο στους παίκτες του αν κρατήσουν το μηδέν απέναντι στην Λίβερπουλ.

Ο συμπαθέστατος Ιταλός τεχνικός ξέρει πως δύσκολα θα κληθεί να πληρώσει αυτό το δείπνο αφού αφενός έχει απέναντι του τους φορμαρισμένους ρεντς με τους: Σαλάχ και Μανέ να μην αστειεύονται αν και θα είναι κάπως καταπονημένοι από τα ταξίδια τους με τις εθνικές τους ομάδες και αφετέρου η νέα του ομάδα αριθμεί ήδη 17 (!) σερί παιχνίδια δίχως clean sheet στην κατηγορία.

Πάντως παίρνει την ομάδα στην 15η θέση στο + 4 από την επικίνδυνη ζώνη και με 7 κερδισμένους βαθμούς στους μάξιμουμ 21.

 

Η Λίβερπουλ είναι η μοναδική αήττητη ομάδα από την εκκίνηση του πρωταθλήματος και προέρχεται από το 2-2 που παραχώρησε στην Μ.Σίτι στο ωραιότερο μέχρι στιγμής δεύτερο ημίχρονο για φέτος.

Ο Κλοπ θα περιμένει μέχρι την ύστατη ώρα τους Βραζιλιάνους: Άλισον – Φαμπίνιο που έπαιζαν ξημερώματα Παρασκευής για τα προκριματικά του Μουντιάλ ενώ την ίδια ώρα βλέπει την ομάδα του να αριθμεί 4/5 2ιπλά έχοντας σκοράρει τουλάχιστον 3 γκολ ανά 90λεπτο σε αυτές τις «εξορμήσεις».

Προϊστορία: Τα 5/6 πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια τους έχουν λήξει όλα με πάνω από δυο τέρματα.

  • Το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι στα πολλά τέρματα και λόγω παράδοσης και λόγω πρόσφατης εικόνας. Must στοίχημα στα ειδικά anytime σκόρερ ο Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος φορ έχει σκοράρει 8 γκολ στα τελευταία 7 παιχνίδια της ομάδα του.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2,5  + Σαλάχ 1ος σκόρερ

(Visited 18 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x