ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Γκοϊάς – CSA    

Βραζιλία Β΄: Γκοϊάς – CSA    
Spread the love

Μονομαχία με φόντο την άνοδο στην Γκοϊανία, καθώς η τοπική Γκοϊάς βρίσκεται στην 4η θέση με 48 βαθμούς, τρεις περισσότερους από την 6η στον βαθμολογικό πίνακα CSA. Ενδιάμεσα αυτών στην 5η θέση, η «μισητή» συμπολίτισσα της CSA, η Κλαμπ Ρεγκάτας, η οποία λίγες ώρες νωρίτερα φιλοξενεί σε άλλο σημερινό ντέρμπι ανόδου, την Γκουαρανί.

Ήττα με 2-3 την προηγούμενη αγωνιστική στο Ρεσίφε από την τοπική Σπορτ, με θετικό πάντως για την Γκοϊάς, πως παρέμεινε, έστω και οριακά, στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, καθώς υπερτερεί της ισόβαθμης Κλαμπ Ρεγκάτας. Μπροστά στο σκορ η Γκοϊάς στο ματς στο Ρεσίφε στο δέκατο έβδομο λεπτό, με περίτεχνο, εντός περιοχής διαγώνιο πλασέ του Άλεφ Μάνγκα, αλλά μπλακ άουτ όμως στην συνέχεια για την ομάδα της Γκοϊανίας, η οποία έδωσε την ευκαιρία στη Ναούτικο να πραγματοποιήσει με δύο τέρματα πριν το ημίωρο την ανατροπή. Πιο απειλητική ακολούθως η Γκοϊάς στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου, αλλά ταυτόχρονα και άστοχη, με την «τιμωρία» της από τη Ναούτικο στο εβδομήντα τέσσερα, ενώ η μείωση του σκορ από την ομάδα της Γκοϊανίας τέσσερα λεπτά πριν το φινάλε. Οκτώ νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες για την Γκοϊάς, σε 14 ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, 4-1 την περασμένη εβδομάδα φιλοξενώντας τη νεοφώτιστη Μπρούσκε, βλέποντας την αήττητη για έξι συνεχόμενες αγωνιστικές CSA να ανεβαίνει αθόρυβα στην 6η θέση, αξιώνοντας πλέον την άνοδο. Πέντε νίκες και μία ισοπαλία στο διάστημα αυτό για την CSA, η οποία έχει απόσταση τριών μόλις βαθμών τόσο από την σημερινή της αντίπαλο όσο και από την 5η στον βαθμολογικό πίνακα, «μισητή» συμπολίτισσα Κλαμπ Ρεγκάτας. Σκόρερ δις ο Ντελατόρε στο 2-1 του πρώτου ημιχρόνου στο ματς με τη Μπρούσκε, στο τριάντα τρία και το σαράντα πέντε, λίγο μετά την προσωρινή ισοφάριση των φιλοξενούμενων στο τεσσαρακοστό δεύτερο λεπτό, ενώ τέλος ουσιαστικά από την CSA με το 3-1 με την έναρξη σχεδόν της επανάληψης (47΄). Το κερασάκι στην τούρτα ακολούθως, από τον Ρενάτο Καζά στο εβδομηκοστό πρώτο λεπτό. Έξι νίκες, μία ισοπαλία και επτά ήττες για την CSA, σε 14 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το «Ρέι Πελέ» του Μασεϊό, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Γκοϊάς, σε ισάριθμα ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την CSA, με 3-0 το 2018 και 1-0 το 2019.

Ιδιαίτερα αποτελεσματική στην Γκοϊανία η Γκοϊάς, αλλά σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα η CSA, με το momentum των φιλοξενούμενων να ισοσκελίζει τον παράγοντα έδρα. Απόλυτα λογικό, να μη μπλέξω με σημείο σε αυτό το ντέρμπι ανόδου.

Εκτίμηση:  Over 2,5

 

 

(Visited 41 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x