ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Γοδόι Κρουζ – Σεντράλ Κόρδοβα

Αργεντινή: Γοδόι Κρουζ – Σεντράλ Κόρδοβα
Spread the love

Στο «Φελισιάνο Γκαμπάρτε» της Μεντόσα το πρώτο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος στη Λίγκα Προφεσιονάλ, με την τοπική Γοδόι Κρουζ σε ρόλο φαβορί, τουλάχιστον στο σετ των τιμών, φιλοξενώντας την ουραγό Σεντράλ Κόρδοβα.

Λευκή ισοπαλία την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Αρσενάλ, με την Γοδόι Κρουζ στην 9η θέση πλέον του βαθμολογικού πίνακα. Ένα ματς πάντως, στο οποίο η Γοδόι Κρουζ απειλήθηκε λίγο προς το φινάλε και στο οποίο η μοιρασιά των βαθμών την αδικεί, καθώς ήταν αυτή που είχε αρκετές και σημαντικές ευκαιρίες, μεταξύ αυτών και ένα οριζόντιο δοκάρι. Πέρα της Λίγκα Προφεσιονάλ όμως, επιτυχία σίγουρα για την Γοδόι Κρουζ η πρόκριση της στα ημιτελικά του κυπέλλου, καθώς είχε προηγηθεί το 1-0 σε βάρος της 2ης κατηγορίας Τίγκρε στο ουδέτερο «Μάριο Κέμπες» της Κόρδοβα. Τρεις νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και δύο ήττες για την Γοδόι Κρουζ, σε οκτώ ματς στη Μεντόσα στη Λίγκα Προφεσιονάλ, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στον αντίποδα, τέσσερις συνεχόμενες ήττες στη Λίγκα Προφεσιονάλ, μετά και το 1-2 της προηγούμενης αγωνιστικής φιλοξενώντας την Ουρακάν, με το οποίο η Σεντράλ Κόρδοβα βρέθηκε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μπροστά στο σκορ η Ουρακάν στο μεταξύ τους ματς στο πέντε, με άμεση όμως την «απάντηση» της Σεντράλ Κόρδοβα, με το 1-1 στο δέκατο τρίτο λεπτό, από κοντινή κεφαλιά του Ρίμπας. Το προβάδισμα εκ νέου στην Ουρακάν στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου (47΄), με το 1-2 να μην αλλάζει μάλιστα, παρά τις ευκαιρίες που υπήρχαν στην συνέχεια και από τις δύο πλευρές, μεταξύ αυτών και ένα δοκάρι για την Σεντράλ Κόρδοβα. Τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες για την Σεντράλ Κόρδοβα, σε επτά ματς στη Λίγκα Προφεσιονάλ μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Επικράτηση με 1-0 για την Γοδόι Κρουζ στο ματς της περσινής Λίγκα Προφεσιονάλ, το οποίο είναι και το μοναδικό για την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Σεντράλ Κόρδοβα.

Επιλογή μου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα, την καλύτερη κατάσταση της Γοδόι Κρουζ και τις αδυναμίες που βγάζει μακριά από το γήπεδο της η Σεντράλ Κόρδοβα. Η Σεντράλ Κόρδοβα άλλωστε, είναι η μία από τις δύο ομάδες της Λίγκα Προφεσιονάλ, με την άλλη να είναι η Αρσενάλ, που δεν έχουν ακόμα «διπλό».

Εκτίμηση:  1

 

 

(Visited 36 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x