ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Βίλα Νόβα – Κλαμπ Ρεγκάτας

Βραζιλία Β΄: Βίλα Νόβα – Κλαμπ Ρεγκάτας
Spread the love

Το ματς που ανοίγει χρονικά το πρόγραμμα της 31ης αγωνιστικής, με την Βίλα Νόβα στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα και στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη, την στιγμή που η Κλαμπ Ρεγκάτας είναι στην 5η και ψάχνει σήμερα το τρίποντο που θα την φέρει στην πρώτη τετράδα, έστω και με ένα αγώνα περισσότερο.

Ισοπαλία με 2-2 την Παρασκευή που μας πέρασε στην έδρα της ουραγού Μπραζίλ Πελότας, με την Βίλα Νόβα αήττητη πλέον για έξι συνεχόμενες αγωνιστικές και στο +7 όπως προαναφέρθηκε από την επικίνδυνη ζώνη. Κεφαλιά του Ράφαελ Σίλβα και 1-0 για την Βίλα Νόβα στο ματς στην έδρα της Μπραζίλ Πελότας στο έξι, με το 1-1 όμως από τους γηπεδούχους δέκα λεπτά αργότερα, το οποίο ήταν μάλιστα «δώρο» του γκολκίπερ Φαμπρίσιο. Αυτογκόλ των γηπεδούχων ακολούθως και 2-1 για την Βίλα Νόβα στο τριάντα οκτώ, ενώ χωρίς κάποια ουσιαστική ευκαιρία στην συνέχεια, μετά το 2-2 από τη Μπραζίλ Πελότας στο πεντηκοστό όγδοο λεπτό. Πέντε νίκες, επτά ισοπαλίες και τρεις ήττες για την Βίλα Νόβα, σε 15 ματς στο πρωτάθλημα στην Γκοϊανία, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στον αντίποδα, δραματικό σε εξέλιξη 2-2 φιλοξενώντας την Γκουαρανί, το οποίο άφησε ευχαριστημένη ουσιαστικά την Κλαμπ Ρεγκάτας, παρά το γεγονός πως έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη που δίνει για την άνοδο, από την στιγμή που μέχρι το εβδομηκοστό όγδοο λεπτό ήταν 0-2 πίσω στο σκορ. Κοντινό πλασέ από τον Ζουνίνιο Μπραντάο και 1-2 στο εβδομήντα οκτώ, ενώ το 2-2 για την Κλαμπ Ρεγκάτας με πέναλτι του Ουέσλεϊ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Οκτώ νίκες, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες για την Κλαμπ Ρεγκάτας, σε 15 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το «Ρέι Πελέ» του Μασεϊό, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Μία νίκη για την Βίλα Νόβα, μία και για την Κλαμπ Ρεγκάτας και δύο ισοπαλίες, στις τέσσερις μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στην Γκοϊανία.

Μεγαλύτερο το βαθμολογικό κίνητρο στο συγκεκριμένο ματς για την Κλαμπ Ρεγκάτας, η οποία όμως είναι απρόβλεπτη το τελευταίο διάστημα, ενώ χωρίς πίεση και με «μαξιλαράκι» ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη η αήττητη για έξι συνεχόμενες αγωνιστικές Βίλα Νόβα.

Εκτίμηση:  Over 2,5

 

 

(Visited 27 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x