Spread the love

Το NBA ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ είναι εδώ, με τις ομάδες να ρίχνονται στη μάχη της πρεμιέρας για την σεζόν 2021-2022.

Εμείς λοιπόν, στο πρώτο μας παιχνίδι για φέτος, δεν θα μπορούσαμε να μην ξεκινήσουμε με τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς.

Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, του Θανάση Αντετοκούνμπο και του Γιώργου Καλαϊτζάκη έχει μπροστά της ένα μεγάλο ματς με τους Νετς, το οποίο όμως είναι παράλληλα και μια μεγάλη γιορτή.

Οι περσινοί πρωταθλητές θα παραλάβουν τα δαχτυλίδια τους από την περσινή κατάκτηση, πριν το τζάμπολ, οπότε η νίκη φαντάζει επιτακτική ανάγκη, προκειμένου να διατηρηθεί αυτό το ευχάριστο κλίμα που θα επικρατεί.

Επιπλέον, οι Νετς δεν θα έχουν στην διάθεσή τους τον ανεμβολίαστο Κάιρι Ίρβινγκ, κάτι που θα τους κοστίσει, την ώρα που ο Γιάννης και η παρέα του θα είναι υπερπλήρης στην επανάλληψη των περσινών ημιτελικών της Ανατολής.

Ας δούμε όμως το παιχνίδι και στοιχηματικά.

Ο Γιάννης και οι Μπακς είναι τα φαβορί, ενώ για τους λόγους που αναφέραμε παραπάνω, πιστεύουμε πως η νίκη θα καταλήξει στα “Ελάφια”.

Η απλή νίκη των Μπακς είναι στο 1.88 και θα σας την προτείνουμε ανεπιφύλακτα λοιπόν, προκειμένου να ξεκινήσουμε με το… δεξί τη νέα στοιχηματική σεζόν στο NBA.

Πρόταση 1 με απόδοση 1.88

Να κλείσουμε λοιπόν και με μια ακόμα επιλογή από αυτό το ματς, η οποία θα έχει να κάνει με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Έλληνας σταρ των Μιλγουόκι Μπακς έκανε πολλή δουλειά πάνω στο σουτ του και θα μπορέσει να δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα του από αυτό το κομμάτι, όπως φάνηκε και στα φιλικά εξάλλου.

Το λάιν του είναι μόλις στο 0,5 τρίποντο και μπορεί η απόδοση να είναι χαμηλή (1.60), όμως αξίζει τον κόπο να το προσθέσουμε στο συνολικό μας κουπόνι.

Αυτή λοιπόν θα είναι και δεύτερη επιλογή μας από αυτό το παιχνίδι…

Πρόταση Γιάννης Αντετοκούνμπο OVER 0,5 τρίποντο με απόδοση 1.60

(Visited 65 times, 1 visits today)
About Author

Αχιλλέας Μαυροδόντης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x