ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Champions League: Σαχτάρ-Ρεάλ(4ος όμιλος)

Champions League: Σαχτάρ-Ρεάλ(4ος όμιλος)
Spread the love

Στο Κίεβο, η Σαχτάρ φιλοξενεί τη Ρεαλ σε ένα παιχνίδι πραγματικό σαρβάιβορ και για τις δύο .

Οι Ουκρανοί είναι στον ένα βαθμό αλλά χωρίς γκολ μέχρι τώρα υπέρ τους. Εχουν υποστεί το σοκ απο την ήττα κόντρα στη Σέριφ, με 2-0, ενώ έμειναν στο 0-0 με την Ιντερ, εντός. Στο Πρωτάθλημα είχαν ντέρμπι με τη Ντινάμο (0-0 τελικό)και παραμένουν στο -3 απο την κορυφή.  Ο Ιταλός Ντε Τσέρμπι είναι υπο πίεση στον πάγκο καθώς και φέτος έχουν  δωθεί πολλά χρήματα για μεταγραφές αλλά η ομάδα δεν δείχνει πράγματα και ο Αχμέτοφ προβληματίζεται. Αγωνιστικά,  ο αμυντικός Ματβιένκο είναι εκτός όπως και ο μέσος Μοράες αλλά και ο φορ Τραορέ, όλοι τους βασικοί..

Η Ρεάλ δεν έπαιξε το Σαβββατοκύριακο και είχε την  ευκαιρία να κάνει δυνατή προετοιμασία εν όψει του κρίσιμου αγώνα. Δεν έχει κερδίσει στα τελευταία τρία ματς σε όλες τις διοργανώσεις, μιας και μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τη Βιγιαρεάλ (0-0) , έχασε εντός απο την Σέριφ(1-2) και εκτός απο την Εσπανιόλ(2-1).Αλάμπα,Κασεμίρο και Μιλιτάο είναι στη διάθεση του Αντσελότι, όπως και ο Μπενζεμά, παρά το δικαστήριο που έχει εις βάρος του, ενώ  εκτός αποστολής είναι οι Γιόβιτς-Αζάρ-Καρβαχάλ-Μπέιλ -Ισκο και Θεμπάγιος. Αγωνιστικά έρχεται και το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα.

Προϊστορία: Πέρυσι ,η Σαχτάρ νίκησε εντός και εκτός τη Ρεάλ (2-0 στην Ουκρανία και 2-3 στην Μαδρίτη).Τη σεζόν 15-16 είχαν προηγηθεί δύο νίκες της Ρεάλ(4-3 στην Ουκρανία και 4-0 στο Μπερναμπέου  

Εκτίμηση : Δεν πείθει η Σαχτάρ τον τελευταίο καιρό ,την ίδια ώρα που η Ρεάλ, του Αντσελότι, μπορεί να αποδειχθεί μανούλα στον κυνισμό.  Μπενζεμά έτοιμος για σκόρερ και διπλό η Ρεάλ.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2 -Anytime  σκόρερ Μπενζεμά

(Visited 32 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x