ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Γιουρόπα Λιγκ: Μίντιλαντ – Ερυθρός Αστέρας (6ος όμιλος)

Γιουρόπα Λιγκ: Μίντιλαντ – Ερυθρός Αστέρας (6ος όμιλος)
Spread the love

Η 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και ξεχωριστό ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο ματς, καθώς η Μίντιλαντ προσπαθεί να αποφύγει την 4η θέση την στιγμή που ο Ερυθρός Αστέρας με θετικό αποτέλεσμα θα διατηρηθεί στην κορυφή του 6ου γκρουπ.

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι οκτώ πρώτες ομάδες των ισάριθμων γκρουπ παίρνουν την πρόκριση για τους «16» του Γιουρόπα, ενώ οι δεύτερες, θα παίξουν μπαράζ με τις τρίτες των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι ομάδες επίσης που θα τερματίσουν στην 3η θέση, θα παίξουν μπαράζ με τις δεύτερες του Κόνφερενς Λιγκ για διεκδικήσουν την πρόκριση τους στους «16» της συγκεκριμένης διοργάνωσης, ενώ οι τέταρτες μένουν με άδεια χέρια και γνωρίζουν φυσικά τον αποκλεισμό. Σε περίπτωση ισοβαθμίας πρώτο κριτήριο είναι τα μεταξύ των ομάδων ματς, μετά η διαφορά τερμάτων και ακολούθως η καλύτερη επίθεση στις αναμετρήσεις τους. Τέταρτο κριτήριο στην συνέχεια είναι η συνολική διαφορά τερμάτων, πέμπτο η καλύτερη επίθεση, έκτο τα περισσότερα εκτός έδρας γκολ, ακολούθως οι περισσότερες νίκες και τα πιο πολλά «διπλά».

Ένας μόλις βαθμός για τη Μίντιλαντ στις δύο πρώτες αγωνιστικές, με 1-1 στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων φιλοξενώντας την πρωταθλήτρια Βουλγαρίας, Λουντογκόρετς, ενώ 1-3 στην συνέχεια στην Πορτογαλία από τη Μπράγκα, παρά το γεγονός πως βρέθηκε μπροστά στο σκορ από πέναλτι του Εβάντερ στο δέκατο ένατο λεπτό. Εντός συνόρων, 2-2 την Κυριακή που μας πέρασε στην έδρα της Νόρντζελαντ, διατηρώντας πάντως την 1η θέση και το +3 από την 2η στον βαθμολογικό πίνακα Κοπεγχάγη. Τιμωρημένος για σήμερα, ο Βραζιλιάνος στόπερ Ζουνίνιο.

Στην άλλη πλευρά, έξι βαθμοί για τον Ερυθρό Αστέρα στις δύο πρώτες αγωνιστικές και στην κορυφή φυσικά του 6ου ομίλου, μετά το 2-1 της πρεμιέρας φιλοξενώντας τη Μπράγκα και το 1-0 ακολούθως στην Βουλγαρία σε βάρος της Λουντογκόρετς. Εντός συνόρων, εντυπωσιακό 7-1 το Σάββατο που μας πέρασε στην έδρα της Κολουμπάρα, με τον Ερυθρό Αστέρα πάντως στην 2η θέση και το -5 από τη «μισητή» Παρτιζάν, έστω και με ένα αγώνα λιγότερο. Αγώνας δρόμου για το μέσο Κάταϊ όπως και για τον Γάλλο επιθετικό Ντιονί.

Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το πρώτο εντός έδρας ματς στην ιστορία της Μίντιλαντ με ομάδα της Σερβίας, ενώ τρεις ισοπαλίες για τον Ερυθρό Αστέρα, όλες μάλιστα με γκολ, στις ισάριθμες προηγούμενες επισκέψεις του στην Δανία.

Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, με ιδιαίτερα δύσκολη την προσέγγιση της με σημείο, με τον παράγοντα έδρα, να ισοσκελίζει το καλύτερο momentum των φιλοξενούμενων.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 26 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x