ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ιταλία: Ίντερ – Γιουβέντους

Ιταλία: Ίντερ – Γιουβέντους
Spread the love

Το ντέρμπι στο Μιλάνο αυτό που ολοκληρώνει χρονικά το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής στο Καμπιονάτο, βρίσκοντας την Ίντερ, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα στην 3η θέση με 17 βαθμούς και την Γιουβέντους στην 7η με τρεις λιγότερους.

Ήττα με 1-3 την προηγούμενη αγωνιστική στο «Ολίμπικο» από τη Λάτσιο, με την Ίντερ όχι μόνο να πέφτει «θύμα» ανατροπής, καθώς μετά το πέναλτι του Πέρισιτς στο δωδέκατο λεπτό δέχθηκε τρία τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά να φεύγει ταυτόχρονα για πρώτη φορά με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο στο φετινό πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά, η ομάδα του  Σιμόνε Ιντζάγκι επικράτησε 3-1 μεσοβδόμαδα στο Μιλάνο της Σέριφ, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και πανηγυρίζοντας το πρώτο της τρίποντο στο 4ο γκρουπ βρέθηκε και στο -2 από την αντίπαλο της και την Ρεάλ, αλλά μπήκε ταυτόχρονα και πάλι σε τροχιά πρόκρισης. Δύο νίκες (Τζένοα 4-0, Μπολόνια 6-1) και μία ισοπαλία (Αταλάντα 2-2) για την Ίντερ, σε τρία ματς στο πρωτάθλημα στο Μιλάνο, ενώ με πρόβλημα ο Αργεντινός μέσος Κορέα.

Στην άλλη πλευρά, τέσσερα συνεχόμενα τρίποντα για την Γιουβέντους, μετά και το 1-0 της περασμένης εβδομάδας φιλοξενώντας την Ρόμα, βλέποντας τη «μεγάλη κυρία» να συνέρχεται από την κρίση ή να αφήνει πίσω της αν προτιμάτε την «κοιλιά» που έκανε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Δύο οι βαθμοί της άλλωστε στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, με το αποτέλεσμα που έκανε αίσθηση σε αυτό το διάστημα το εντός 0-1 από την Έμπολι. Επτά συνεχόμενες νίκες γενικότερα σε όλες τις διοργανώσεις για την Γιουβέντους, προσθέτοντας σε αυτές του πρωταθλήματος και τις τρεις στις ισάριθμες αγωνιστικές της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, το 3-0 στην Σουηδία σε βάρος της Μάλμε, το 1-0 φιλοξενώντας την Τσέλσι και την επικράτηση της με το ίδιο σκορ με την Ζενίτ. Το γκολ με το οποίο η ομάδα του Μαξ Αλέγκρι λύγισε την Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη και πανηγύρισε την έβδομη συνεχόμενη νίκη της, ο διεθνής Σουηδός μέσος Κουλουσέφκσι στο ογδοηκοστό έκτο λεπτό. Δύο νίκες (Σπέτσια 3-2, Τορίνο 1-0), μία ισοπαλία (Ουντινέζε 2-2) και μία ήττα (Νάπολι 1-2) για την Γιουβέντους, σε τέσσερα ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ εκτός αποστολής για σήμερα ο Γάλλος μέσος Ραμπιό.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Ίντερ, έξι για την Γιουβέντους και τρεις ισοπαλίες, στις 12 μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο Μιλάνο, σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).

Απαγορευτική η προσέγγιση σημείου σε αυτό το ντέρμπι, καθώς η Ίντερ είναι ικανή μεν να λυγίσει οποιονδήποτε αντίπαλο στο Μιλάνο, αλλά απέναντι της δεν είναι η Γιουβέντους των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών του φετινού πρωταθλήματος, αλλά των επτά συνεχόμενων νικών σε όλες τις διοργανώσεις. Ειδικό στοίχημα τερμάτων η πιο συνετή επιλογή, σημειώνοντας επίσης για τους λάτρεις των στατιστικών, πως η Γιουβέντους έχει προηγηθεί και στα έξι συνολικά ματς που έχει δώσει φέτος σε όλες τις διοργανώσεις, δηλαδή σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 11 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x