ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

A΄ Γαλλίας: Μαρσέιγ- Παρί

A΄ Γαλλίας: Μαρσέιγ- Παρί
Spread the love

Στην Μασσαλία η Μαρσείγ υποδέχεται την Παρί στο –παραδοσιακά- μεγάλο ντέρμπι στην Γαλλία με τους γηπεδούχους – που βρίσκονται στην 3η θέση και σκοράρουν με ευκολία – να αντιμετωπίζουν  τους Παριζιάνους στην 1η και στο + 10 οι οποίοι θα παραταχτούν δίχως: Νειμάρ- Ράμος και Παρέδες.

Η ομάδα του Σαμπάολι σκόρπισε την Λοριάν με 4-1 τις προάλλες – 2 γκολ Γκεντουζί- και έτσι επέστρεψε στις νίκες μετά από μια σειρά με άτυχα αποτελέσματα όπως ήταν οι ήττες από την Λανς και την Λιλ.

Μεσοβδόμαδα απέσπασαν 0-0 από την Λάτσιο στην Ρώμη για την φάση των ομίλων στο Europa League.

Γενικά ως γηπεδούχοι οι παίκτες του Σαμπάολι μετράνε μόλις 1/13 ήττες στο Velodrome ενώ έχουν βρει δίχτυα τουλάχιστον δυο φορές στα πέντε πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια τους στην κατηγορία.

Κομπλέ αποστολή και λογικά θα δούμε από τον ιδιόρρυθμο Αργεντινό τεχνικό το «3-4-3» με τον Σενεγαλέζο Μπάμπα Ντιένγκ στο «9» και τους: Γκέρσον- Παγιέτ.

Οι Παριζιάνοι με τον Μέσι να σκοράρει δυο γκολ επικράτησαν με 3-2 της Λειψίας μεσοβδόμαδα και συνέχισαν με νίκες στο  Champions League.

Στο πρωτάθλημα με 27/30 κερδισμένους βαθμούς ,με 11/13 διπλά και 24 γκολ ενεργητικό δείχνουν πως και φέτος θα είναι το «αφεντικό» εντός των τειχών.

Εκτός οι: Νειμάρ- Ράμος και Παρέδες αλλά με το υλικό που έχει στην διάθεση του ο Ποτσετίνο είναι υπερβολικό να μιλάμε για απουσίες.

 

Προϊστορία: Η Παρί είναι αήττητη στα 23/24 πιο πρόσφατα παιχνίδια της απέναντι στην Μαρσέιγ ενώ έχει σκοράρει τουλάχιστον δυο γκολ στα 22/24 αυτά ματς.

 

  • Ποντάρω στο Goal και σε fun bet σε μια αποβολή στο ντέρμπι όπως και στις πολλές κάρτες.

ΠΡΟΤΑΣΗ: GOAL

 

(Visited 14 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x