ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πρέμιερ Λιγκ: Μάντσεστερ.Γ – Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ: Μάντσεστερ.Γ – Λίβερπουλ
Spread the love

Στο θέατρο των Ονείρων διεξάγεται το απόγευμα της Κυριακής το απόλυτο ντέρμπι στο Νησί ανάμεσα στην Μάντσεστερ.Γ και την Λίβερπουλ. Το ερώτημα είναι εάν ο CR7 θα μπορέσει να ξελασπώσει για πολλοστή φορά φέτος για τους γηπεδούχους ή αν η ομάδα του Κλοπ με τον Αιγύπτιο Σαλάχ σε κέφια θα καταφέρει να διευρύνει την καλή παράδοση που έχει φτιάξει εκεί τα τελευταία χρόνια.

Οι γηπεδούχοι σε ένα ματς –θρίλερ κατάφεραν και επικράτησαν με 3-2 της Αταλάντα μεσοβδόμαδα για το Champions League σε μια αναμέτρηση στην οποία είχαν βρεθεί πίσω στο σκορ με 0-2 στο πρώτο ημίχρονο.

Ήρωας ή άνθρωπος της τελευταίας στιγμής και πάλι ο Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος σκόραρε στο φινάλε το νικητήριο τέρμα λυτρώνοντας άπαντες στο Όλντ Τράφορντ και κυρίως τον Σόλκσιερ.

Στο πρωτάθλημα ήδη έχουν κάνει κάποιες γκέλες με αποτέλεσμα στην παρούσα φάση να είναι στην 6η θέση και στο -5 από την πρωτοπόρο Τσέλσι ( πριν την σέντρα των μπλε κόντρα στην Νόριτς ) με εντός έδρας απολογισμό: 2-2-1 και 10-4 γκολ.

Ο Βαράν παραμένει εκτός κάτι που σημαίνει πως θα δούμε Λίντελοθ δίπλα στον Μαγκουάιρ στο «4-2-3-1» με τον ΜακΤόμινεϊ αντί του Φρεντ στα χαφ ενώ αμφίβολος είναι τόσο ο Μαρσιάλ όσο και ο Ράσφορντ.

Οι ρεντς εκμεταλλευόμενοι την αποβολή του Γκριεζμάν επικράτησαν με 3-2 της Ατλέτικο στο Μετροπολιτάνο και έτσι πήραν και μια άτυπη ρεβάνς για τον περσινό τους αποκλεισμό.

Και στο πρωτάθλημα συνεχίζουν με νίκες με πιο πρόσφατο το επιβλητικό 5-0 επί της Γουότφορντ εκτός έδρας που τους έφερε στην 2η θέση και στο -2 από την κορυφή.

Τρέχουν ένα αήττητο 21 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις ενώ έχουν σκοράρει τουλάχιστον 2 γκολ ανά 90λεπτο στα τελευταία 9 παιχνίδια τους. Για την ακρίβεια έχουν σκοράρει τρία και πάνω στα 8/9 με κύριο εκφραστή στην επίθεση τον Μο Σαλάχ που έχει σκοράρει 7 γκολ σε 8 αγώνες στην Premier League και 5 σε 3 90λεπτα στο Champions League.

Οι: Χάρβεϊ Έλλιοτ- Τιάγκο είναι εκτός για τους φιλοξενούμενους που θα παραταχτούν με το «4-3-3» και επιθετική τριπλέτα τους: Φιρμίνιο- Σαλάχ και Μανέ.

Προϊστορία: Πέρσι η Λίβερπουλ είχε κερδίσει με 2-4 την Μάντσεστερ.Γ μέσα στο Θέατρο των Ονείρων αλλά πριν από εκείνο το ματς τον Μάιο οι γηπεδούχοι ήταν αήττητοι μπροστά στο κοινό τους για 18 παιχνίδια απέναντι στους ρεντς.

  • Μοιράζω σε Σαλάχ και Ρονάλντο το σκοράρισμα στο 2,15 και 2,30 αντίστοιχα , αγοράζω τις πάνω από τρεις κάρτες στο 1,70, και το Χ2 με τα πολλά γκολ στο 2,30.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ2 + Over 2,5

 

 

(Visited 21 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x