ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Άρσεναλ- Λιντς

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Άρσεναλ- Λιντς
Spread the love

Στο Emirates η Αρσεναλ υποδέχεται την Λιντς σε ματς νοκ άουτ για την 2η φάση στον θεσμό κάτι που σημαίνει πως εάν υπάρξει ισοπαλία θα οδηγηθούμε κατευθείαν στην διαδικασία των πέναλτι.

Η Άρσεναλ πραγματοποίησε την Παρασκευή το βράδυ κόντρα στην Άστον Βίλα ( 3-1) ίσως και την πιο πειστική της εμφάνιση από την έναρξη της σαιζόν με τον Αρτέτα να περιμένει απόψε να δει και ανάλογη συνέχεια από την ομάδα του την οποία ωστόσο θα παρατάξει με αρκετές αλλαγές στην 11άδα συγκριτικά με την ομάδα που είδαμε κόντρα στους “Χωριάτες”.

Οι: Λένο, Πάμπλο Μάρι, Χόλντινγκ, Σουάρες, Ελνενί, Μαρτινέλι, Πέπε θα ξεκινήσουν πιθανότατα βασικοί με στόχο να οδηγήσουν την Άρσεναλ στην 6η νίκη τους στα τελευταία οχτώ παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις.

Τα “παγόνια” θα επιδιώξουν απόψε να κάνουν την ζημία στην Άρσεναλ και να προκριθούν στην επόμενη φάση του θεσμού για πρώτη φορά από την σαιζόν 2016/17.

Στο πρωτάθλημα με ένα εύστοχο πέναλτι του Ροδρίγο στα χασομέρια “έσωσαν” τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στην Γουλβς (1-1) εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική αλλά παραμένουν χαμηλά στην βαθμολογία με απολογισμό μόλις μια νίκη από την εκκίνηση του πρωταθλήματος “πληρώνοντας” ουσιαστικά τις σοβαρές απουσίες των: Ραφίνια, Κάλβιν Φίλιπς, Πάτρικ Μπάμφορντ και Ρόμπιν Κοχ οι οποίοι όλοι τους αποτέλεσαν πέρσι την “ραχοκοκαλιά” της 11αδας στην για πολλούς ανέλπιστα πολύ καλή πορεία της Λιντς στο πρωτάθλημα.

Προϊστορία: Το περσινό πιο πρόσφατο μεταξύ τους παιχνίδι για το πρωτάθλημα στο Λονδίνο είχε λήξει με 4-2 υπέρ των γηπεδούχων οι οποίοι συνολικά αριθμούν 42/106 νίκες απέναντι στα “παγόνια” αλλά και 38 ήττες.

* Ανεξάρτητα από την τελική έκβαση του αγώνα θεωρώ πως θα δούμε γκολ και από τις δυο ομάδες. Η απόδοση του 1,70 δεν είναι άσχημη.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal

(Visited 5 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x