ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Serie A

Serie A
Spread the love

Οι γηπεδούχοι μοιάζουν φαβορί στα τρία παιχνίδια που ανοίγουν την 10η στροφή στο Καμπιονάτο.

 

Βενέτσια-Σαλερνιτάνα

Χαμηλά στη βαθμολογία βρίσκεται η Βενέτσια η οποία  έχει 2-2-5 μέχρι τώρα στο Καμπιονάτο και 1-1-1 σε τρία ματς στο απίτι της  με ισορροπημένη κατάσταση στα γκολ(3-3). Μετά από αήττητο τριώνω αγώνων(1-2-0) και τελευταία νίκη αυτή κόντρα στη Φιορεντίνα(1-0), οι αποψινοί γηπεδούχοι  έχασαν εύκολα απο τη Σασουόλο με 3-1, εκτός έδρας. Καλό νέο  οι επιστροφές του μέσου Χέιμανς και του μεσοεπιθετικού Αραμου.

Η Σαλερνιτάνα  είναι τελευταία-καταιδρωμένη και απόλυτα προβληματισμένη .  Εχει μαζέψει τέσσερις βαθμούς με 1-1-17 μέχρι τώρα στα παιχνίδια ,ενώ εκτός έχει το απόλυτο σε ήττες(0-0-4) . Χωρίς επιτυχία το ντεμπούτο στον πάγκο του Κολαντουόνο  που είδε την Εμπολι  να κάνει πάρτι στο Σαλέρνο(2-4) ,ενώ νωρίτερα είχε χάσει απο τη Σπέτσια.

Προϊστορία: 3-1-1, πέρσι η Σαλερνιτάνα νίκησε με 1-2.

Εκτίμηση: Αγωνιστικά η Βενέτσια μοιάζει  φαβορί αλλά θα επιλέξω το γκολ -γκολ

       ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ

 

Σπέτσια-Τζένοα

Με 2-0-4  και έλλειψη ισορροπίας η Σπέτσια παλεύρι να παραμείνει στην κατηγορία αλλά σίγουρα δεν είναι εύκολο. Είναι οριακά πάνω απο τη ζώνη με 7 βαθμούς  έχοντας τη χειρότερη άμυνα με 22 γκολ παθητικόκαι μόλις 11 τέρματα υπερ της.  Εχει αρκετές απουσίες σε όλες της τις γραμμές και αυτό είναι πρόβλημα.  Εντός έχει 1-0-3.

Η Τζένοα είναι τριτη απο το τέλος  με έξι βαθμούς και τη μοναδική νίκη να είναι εκτός έδρας. Ομάδα που εντός και εκτός παιζει επιθετικά  με τέσσερα απο τα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια που έχει δώσει να επιβεβαιώνουν  το Over 3.5  Εχει θέματα στη μεσαία γραμμή με απουσίες  αλλά ο Ντέστρο ,των έξι γκολ, πετάει φωτιές. Εκτός έχει 1-1-3.

Προϊστορία: πέρσι 1-2.

Εκτίμηση: Η επιτομή του γκολ γκολ και οβερ.

      ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ και οβερ

Μίλαν-Τορίνο

Πέντε σερί νίκες στο Πρωτάθλημα και έξι αήττητο για τη Μίλαν  που μετέσσερα σερί οver  και τρία over 3.5  εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία της Νάπολι και με το 4-2 κόντρα στην Μπολώνια έπιασε την ομάδα του Σπαλέτι στην κορυφή. Εκτός είναι αήττητη (4-1-0), ενώ στα αγωνιστικά ο κίπερ Μενιάν,ο μπακ Φλορέντσι, ο επιθετικός Ρέμπιτς, ο ακραίος Καστιγέχο και ο μεσοεπιθετικός Ντίαθ είναι εκτός. Ωστόσο επιστρέφουν ο μπακ Ερνάντεζ και ο μέσος Κεσί.

Το Τορίνο, του 1-1-2 εκτός έδρας, μετά απο δύο ισοπαλίες και δύο ήττες νίκησε σε ένα τρομερό ματς την Τζένοα με 3-2.  Εκτός ο αμυντικός Ανσάλντι για την ομάδα του Γιούριτς που έχει απουσίες αρκετές στην επίθεση, λιγότερες στις άλλες γραμμές. Στόχος του Γιούριτς να μην δώσει χώρους στη Μίλαν να κάνοει το παιχνίδι της και να δημιουργήσει θέματα στην άμυνα του που στο ματς με τη Τζένοα έκανε το χειρότερο αμυντικό της παιχνίδι.

Προϊστορία; 6-3-0, ενώ τελευταίο διπλό του Τορίνι καταγράφεται το 1985

Εκτίμηση: Η Μίλαν είναι φαβορί ,αλλά το 1.52 απλά δεν με τρελαίνει σε απόδοση. Θα ρισκάρω με άσο και under 3.5

             ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 -Under 3.5

 

 

 

 

(Visited 14 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x