ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ 1

Λιγκ 1
Spread the love

Δυάδα από τη Λιγκ 1  με ένα δυνατό φαβορί.

221 Γουίγκαν-Μπέρτον

Tρεις σερί ήττες εντός έδρας για την ομάδα της Γουίγκαν η οποία εκεί που είναι έτοιμη να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας εκεί την πατάει. Σώζει την παρτίδα με τις νίκες εκτός έδρας αλλά σε κάθε περίπτωση το ότι δεν κερδίζει εντός είναι πρόβλημα. Συνολικά έχει 4-1-3.

Η Μπέρτον,μετά απο δύο νίκες κόντρα σε Φλίτγουντ(εκτός έδρας, 1-0) και Μόρκαμπ (3-2) πραγματοποιήσε κάκιστη εμφάνιση στο παιχνίδι με την Οξφορντ, χάνοντας με 1-3. Είναι στην 8η θέση της βαθμολογίας,ενώ εκτός έδρας έχει 2-2-3.

Προϊστορία: 0-2-1, πέρσι 1-1.

Εκτίμηση: Η Γουίγκαν απογοητεύει τον τελευταίο καιρό εντός έδρας και η Μπέρτον μοιάζει επικίνδυνη εκτός έδρας.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ2

225 Oξφορντ-Μόρκαμπ

Σε τρομερή κατάσταση είναι η Οξφορντ η οποία μετρά τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια που έχει παίξει Νίκες μετρημένες εντός και εκτός έδρας(2-2), για τους αποψινούς γηπεδούχους που έχουν ένα επιπλέον Credit μιας και στο Λιγκ Τρόφι νίκησαν τους “μικρούς” της Τότεναμ με 3-2. Εντός έδρας έχει 5-2-1.

Η Μόρκαμπ, από την άλλη πλευρά,με μία νίκη σε έξι παιχνίδια, όλο και …κατηφορίζει αγωνιστικά και βαθμολογικά. Και αν εντός έδρας έχει μία συνέπεια (3-2-2), εκτός έδρας είναι κάκιστη (1-1-5) , με τέρματα 12-16.

Προϊστορία: 1-2-0 ,την τελευταία δεκαετία.

Εκτίμηση: Η δυναμική των δύο ομάδων μας οδηγεί ξεκάθαρα στον άσο.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

(Visited 11 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x