ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ισπανία: Έλτσε – Ρεάλ

Ισπανία: Έλτσε – Ρεάλ
Spread the love

Στο «Μαρτίνεθ Βαλέρο» του Έλτσε το ματς που ανοίγει χρονικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής, με την ομώνυμη ομάδα στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη, την στιγμή που η Ρεάλ έρχεται από το 0-0 και την απώλεια βαθμών στη μονομαχία της μεσοβδόμαδα με την Οσασούνα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Τρεις συνεχόμενες αγωνιστικές χωρίς τρίποντο, μετά και το 0-1 μεσοβδόμαδα στην χώρα των Βάσκων από την Αλαβές, με θετικό πάντως για την Έλτσε πως παρέμεινε, έστω και οριακά, εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Σε ρηχά νερά η Έλτσε στο ματς με την Αλαβές, στο οποίο είχε κορυφαίο τον γκολκίπερ Κίκο Κασίγια και στο οποίο μάλιστα ηττήθηκε πιο εύκολα σε σχέση με αυτό που δείχνει το τελικό σκορ. Γκολ πάντως για την Έλτσε στη μοναδική της αξιόλογη επιθετική προσπάθεια λίγο πριν το φινάλε, το οποίο πάντως ακυρώθηκε σωστά μετά την χρήση του VAR. Μία νίκη (Θέλτα 1-0) και τέσσερις ισοπαλίες (Αθλέτικ Μπιλμπάο 0-0, Σεβίλλη 1-1, Λεβάντε 1-1, Εσπανιόλ 2-2) για την Έλτσε, σε πέντε ματς στο πρωτάθλημα στο «Μαρτίνεθ Βαλέρο», ενώ αγώνας δρόμου για τον Αργεντινό μέσο Πιάτι.

Στην άλλη πλευρά, χλωμή εμφάνιση για την Ρεάλ μεσοβδόμαδα φιλοξενώντας την Οσασούνα και 0-0 με την ομάδα της Παμπλόνα, βλέποντας την «βασίλισσα» να πετάει ουσιαστικά στα σκουπίδια το 2-1 που είχε προηγηθεί στην Βαρκελώνη στην τιτανομαχία της με τη Μπαρτσελόνα. Φλύαρη και χωρίς ουσιαστικές ευκαιρίες η Ρεάλ στο ματς με την Οσασούνα, με τους φιλοξενούμενους μάλιστα να είναι αυτοί που όχι μόνο ήταν απειλητικοί στις λίγες αντεπιθέσεις τους αλλά και αυτοί που άγγιξαν το 0-1, καθώς είχαν δοκάρι στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου. Τέσσερις νίκες (Αλαβές 4-1, Μπέτις 1-0, Βαλένθια 2-1, Μπαρτσελόνα 2-1), μία ισοπαλία (Λεβάντε 3-3) και μία ήττα (Εσπανιόλ 1-2) για την Ρεάλ, σε έξι ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», ενώ μεγάλη απώλεια αυτή του Μπενζεμά, ο οποίος λόγω προβλήματος έμεινε εκτός αποστολής.

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Ρεάλ, το 2-1 του 2013 και το 2-0 του 2015 και μία ισοπαλία, το 1-1 του 2020, σε τρία ματς την τελευταία δεκαετία με την Έλτσε στο «Μαρτίνεθ Βαλέρο».

Πολύ πιο μεγάλος ο βαθμός δυσκολίας του σημερινού ματς για την Ρεάλ, σε σχέση με αυτό που δείχνει το σετ των τιμών, ειδικά χωρίς τον Μπενζεμά, ειδικότερα από την στιγμή που η Έλτσε βελτιώνεται αισθητά και παραμένει αήττητη στο γήπεδο της, σε σχέση φυσικά με το ρεκόρ και την εικόνα της μακριά από αυτό.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 20 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x