ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Οπεράριο – Αβαΐ  

Βραζιλία Β΄: Οπεράριο – Αβαΐ  
Spread the love

Σπουδαίο βαθμολογικά ματς στο «Τζερμάνο Κρούγκερ» της Πόντα Γκρόσα , καθώς η τοπική Οπεράριο προσπαθεί να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη, την στιγμή που με νίκη η Αβαΐ θα εδραιωθεί στην πρώτη τετράδα.

Πολύτιμο 4-2 την περασμένη εβδομάδα στο «Ρέι Πελέ» του Μασεϊό σε βάρος της τοπικής CSA, με το οποίο η Οπεράριο όχι μόνο επέστρεψε στις νίκες μετά από 11 αγωνιστικές, αλλά βρέθηκε ταυτόχρονα στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη. Μπροστά στο σκορ η Οπεράριο στο ματς στο Μασεϊό στο οκτώ, με κεφαλιά του Φελίπε Γκαρσία, με την CSA όμως να ισοφαρίζει αρχικά στο είκοσι και να πραγματοποιεί προσωρινά την ανατροπή στο τριακοστό ένατο λεπτό. Παρόλα αυτά, ανατροπή και από την Οπεράριο, με το 2-2 με πέναλτι του Πάουλο Σέρτζιο στο πενήντα ένα, ενώ δύο τέρματα ακολούθως από τον Ροντρίγκο Πιμπάο στο εβδομηκοστό πέμπτο και το ογδοηκοστό όγδοο λεπτό. Έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες για την Οπεράριο, σε 15 ματς στο πρωτάθλημα στο «Τζερμάνο Κρούγκερ», ενώ τιμωρημένοι για σήμερα, ο δεξιός μπακ Άλεξ Σίλβα και ο επιθετικός Ροντρίγκο Πιμπάο.

Εξίσου πολύτιμο όμως, περνώντας στην άλλη πλευρά και το 1-0 της προηγούμενης αγωνιστικής για την Αβαΐ φιλοξενώντας την Κρουζέιρο. Κυρίαρχος η Κρουζέιρο στο μεταξύ τους ματς, έχοντας σπουδαίες ευκαιρίες και δύο δοκάρια, με την Αβαΐ όμως να «τιμωρεί» τους φιλοξενούμενους στη μία από τις δύο αντεπιθέσεις που έκανε σε όλο τον αγώνα στο πεντηκοστό έβδομο λεπτό. Κορυφαίος επίσης στο ματς με την Κρουζέιρο, ο γκολκίπερ Γκλέντσον, ο οποίος κατέβασε, χωρίς υπερβολή τα ρολά, ενώ ακολούθησε για την Αβαΐ το εκτός 1-3 στο ντέρμπι μίσους της Φλοριανόπολις με την Φιγκεϊρένσε, με το οποίο γνώρισε τον αποκλεισμό στην φάση των ομίλων του τοπικού κυπέλλου Καταρινένσε. Έξι νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες για την Αβαΐ, σε 15 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το «Ρεσακάντα», ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο στόπερ Μπετάο.

Προϊστορία: Ισοπαλία με 1-1 στο ματς του περσινού πρωταθλήματος, το οποίο είναι και το μοναδικό ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Οπεράριο.

Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, με ιδιαίτερα δύσκολη την προσέγγιση της με σημείο, καθώς η Οπεράριο δεν είναι εύκολος αντίπαλος στο «Τζερμάνο Κρούγκερ», ενώ η Αβαΐ είναι απρόβλεπτη μακριά από το γήπεδο της, παρά το γεγονός πως βρίσκεται στην 3η θέση και «χτυπάει» άνοδο.

Εκτίμηση:  Over 2,5

 

 

(Visited 3 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x