ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Κορίνθιανς – Σαπεκοένσε

Βραζιλία: Κορίνθιανς – Σαπεκοένσε
Spread the love

Σε ρόλο φαβορί η Κορίνθιανς φιλοξενώντας την ουραγό και καταδικασμένη Σαπεκοένσε, με την «τιμάο» να ψάχνει το τρίποντο που όχι μόνο θα την φέρει στην 6η θέση, αλλά και στο -5 ταυτόχρονα από την πρώτη τετράδα.

Οδυνηρό, τουλάχιστον έτσι όπως προήλθε, 2-2 για την Κορίνθιανς την προηγούμενη αγωνιστική στο Πόρτο Αλέγκρε με την τοπική Ιντερνασιονάλ, με το οποίο η «τιμάο» βρέθηκε, έστω και οριακά, στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Με νίκη σήμερα θα βρεθεί όπως προαναφέρθηκε στην 6η θέση, που δίνει εισιτήριο για τα προκριματικά του Κόπα Λιμπερταδόρες, ενώ στόχος της «τιμάο» είναι σίγουρα το κάτι παραπάνω, καθώς οι ομάδες της πρώτης τετράδας θα βρεθούν απευθείας στην φάση των ομίλων της κορυφαίας συλλογικής διοργάνωσης της Λατινικής Αμερικής. Πίσω στο σκορ στο ματς στο Πόρτο Αλέγκρε στο ένατο λεπτό, με την Κορίνθιανς όμως όχι μόνο να ισοφαρίζει στο εξήντα ένα με τον Τζουλιάνο, αλλά να πραγματοποιεί στο εβδομήντα την ανατροπή με πέναλτι του Φάμπιο Σάντος. Παρόλα αυτά, η «τιμάο» δεν κατάφερε να κρατήσει το πολύτιμο τρίποντο, καθώς δέχθηκε τη «μαχαιριά» από την Ιντερνασιονάλ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες για την Κορίνθιανς, σε 13 ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ τιμωρημένοι για σήμερα, ο γκολκίπερ Κάσιο και ο μέσος Ξαβιέ.

Στην αντίπερα όχθη, σε καθαρά ρυθμιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα η Σαπεκοένσε, η οποία έχει αποχαιρετίσει εδώ και πολύ καιρό την κατηγορία και η οποία έχει σαν βασικό στόχο, όσο παράξενο και αν ακούγεται, να καταφέρει να σπάσει το ρόδι στο γήπεδο της. Η μοναδική της νίκη άλλωστε στο Μπραζιλεϊράο ήρθε πριν εννέα αγωνιστικές και ήταν το 2-1 στο «Ναμπιζάο» της Μπραγάνσα σε βάρος της τοπικής Μπραγκαντίνο. Φιλότιμη επιθετικά η Σαπεκοένσε την προηγούμενη αγωνιστική στο Σαλβαντόρ στο ματς με την τοπική Μπαΐα, αλλά τρομερά ευάλωτη αμυντικά, δίνοντας την δυνατότητα στην αντίπαλο της να φτάσει σε ένα εύκολο 0-3, το οποίο διαμορφώθηκε στο πεντηκοστό δεύτερο λεπτό. Μία νίκη, πέντε ισοπαλίες και οκτώ ήττες για την Σαπεκοένσε, σε 14 ματς στο Μπραζιλεϊράο μακριά από την «Αρένα Κοντά», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Τέσσερις νίκες για την Κορίνθιανς και ισάριθμες ισοπαλίες, σε οκτώ ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Σαπεκοένσε, σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).

Φαβορί η Κορίνθιανς, αλλά χαμηλή η τιμή που την συνοδεύει, με ειδικό στοίχημα τερμάτων να είναι η επιλογή μου, ψάχνοντας φυσικά κάτι πιο ελκυστικό.

Εκτίμηση:  Over 2,5

 

 

(Visited 2 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x