ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κολομβία: Ντεπόρτες Κιντίο – Σάντα Φε  

Κολομβία: Ντεπόρτες Κιντίο – Σάντα Φε  
Spread the love

Τέσσερις αγωνιστικές για το φινάλε και ξεχωριστό ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο ματς, με τη Ντεπόρτες Κιντίο να παίζει τα ρέστα της για την παραμονή, την στιγμή που η Σάντα Φε με νίκη θα βρεθεί στην πρώτη οκτάδα και σε τροχιά πλέι οφ.

Τέσσερις βαθμοί για τη Ντεπόρτες Κιντίο στις δύο αγωνιστικές που προηγήθηκαν, με επιτυχία σίγουρα τόσο το 1-0 αρχικά φιλοξενώντας την Αλιάνσα Πετρολέρα όσο και το 0-0 της περασμένης εβδομάδας στη Μπαρανκίγια με την τοπική Τζούνιορ, αλλά όχι αρκετοί στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Στην προτελευταία θέση άλλωστε της ειδικής βαθμολογίας του υποβιβασμού και σε απόσταση επτά βαθμών από την γραμμή της παραμονής. Πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες για τη Ντεπόρτες Κιντίο, σε οκτώ ματς στο πρωτάθλημα Κλαουσούρα στο «Σεντενάριο» της Αρμένια, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην αντίπερα όχθη, δύο συνεχόμενες νίκες για την Σάντα Φε, η οποία κατάφερε να καλύψει το χαμένο έδαφος και η οποία με νέο τρίποντο σήμερα θα βρεθεί όπως προαναφέρθηκε στην πρώτη οκτάδα και σε τροχιά πλέι οφ. Επικράτηση με 2-1 αρχικά στην έδρα της ουραγού και καταδικασμένης Ατλέτικο Ουίλα, ενώ εύκολο 3-1 την περασμένη εβδομάδα φιλοξενώντας την Τζαγκουάρες, στο οποίο βρέθηκε με προβάδισμα τριών τερμάτων στο πενήντα δύο και στο οποίο οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στις καθυστερήσεις. Πέρα του Κλαουσούρα, είχαν προηγηθεί και οι δύο νίκες σε βάρος της Αμέρικα Κάλι, το 2-1 στην έδρα της αντιπάλου της και το 3-2 στον επαναληπτικό στο «Ελ Καμπίν» της Μπογκοτά, με τις οποίες η Σάντα Φε πανηγύρισε το Σούπερ Καπ. Τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα για την Σάντα Φε, σε οκτώ ματς στο Κλαουσούρα μακριά από το «Ελ Καμπίν», ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο στόπερ Τοριχάνο.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για τη Ντεπόρτες Κιντίο και δύο για την Σάντα Φε, στις πέντε μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Σεντενάριο» της Αρμένια, σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).

Μεγάλη η πίεση στους γηπεδούχους, οι οποίοι παρά τις φιλότιμες τους προσπάθειες δύσκολα θα αποφύγουν το μοιραίο, με επιλογή ρίσκου το «διπλό», ποντάροντας στο ισχυρό κίνητρο και το momentum της Σάντα Φε.

Εκτίμηση:  2

 

(Visited 14 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x