ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Γιουρόπα Λιγκ: Μονακό- Αϊντχόβεν ( 2ος όμιλος)

Γιουρόπα Λιγκ:  Μονακό- Αϊντχόβεν ( 2ος όμιλος)
Spread the love

Στο Πριγκιπάτο η Μονακό υποδέχεται την PSV με τους Ολλανδούς να είναι η ομάδα που καίγεται περισσότερο για την νίκη αφού βρίσκεται στην 3η θέση με 4 βαθμούς σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που προπορεύονται με 7.

Οι Μονεγάσκοι είναι στην 10η θέση της League 1 αφού την περασμένη αγωνιστική έχασαν με 2-0 από την Μπρεστ στην Βρετάνη και έτσι έφτασαν τις 5/12 ήττες από την έναρξη του εγχώριου πρωταθλήματος.

Η Ευρώπη για την ομάδα του Νίκο Κόβατς είναι μια άλλη ιστορία αφού με απολογισμό: 2-1-0 είναι στην 1η θέση και στο + 2 από την 2η Ρεάλ Σοσιεδάδ αλλά και στο +3 από την αποψινή τους αντίπαλο.

Εκτός δράσης είναι ο Φάμπρεγκας ενώ στις πολλές αλλαγές που ετοιμάζει απόψε ο Κόβατς οι: Γκολοβίν, Γιάκομπς, Φοφανά και Ολλανδός εξτρέμ Μπουαντού αναμένεται να είναι στους πρώτους “11”.

Οι φιλοξενούμενοι με το 5-2 που πέτυχαν επί της Τβέντε διασκέδασαν κάπως τις εντυπώσεις από το “βαρύ” 0-5 που είχαν χάσει από τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ τις προάλλες και συνάμα εκμεταλλεύτηκαν τις γκέλες του “Αίαντα” με αποτέλεσμα να πλησιάσουν στο -2 από την κορυφή στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Στο γκρουπ έχουν χάσει έδαφος αλλά εάν πάρει αποτέλεσμα απόψε στο Μονακό θα κρατάει την τύχη στα χέρια της ενόψει του φινάλε και τα παιχνίδια με Στουρμ Γκράντς εντός και Ρεάλ Σοσιεδάδ εκτός.

Επιστρέφει ο Γκέτσε στο “10” με επιθετική τριπλέτα τους: Βινίσιους- Βέρτεσεν και τον Ζάχαβι.

Προϊστορία: 3-2-2 υπέρ της Μονακό με πιο πρόσφατο το 2ιπλο με 1-2 που πέτυχαν οι Μονεγάσκοι μέσα στο Philips Stadion.

* Οι γηπεδούχοι ψάχνουν την εξιλέωση της κακής τους πορείας “εντός των τειχών” στην Ευρώπη ενώ την ίδια ώρα η PSV θα παίξει τα ρέστα της για να πάρει αποτέλεσμα και να μείνει “ζωντανή” στο κυνήγι της πρόκρισης. Σε combo το Over 2,5 και το Goal εδώ σε απόδοση διπλασιασμού.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2,5 + Goal

(Visited 19 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x