ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Γκουαρανί – Βάσκο    

Βραζιλία Β΄: Γκουαρανί – Βάσκο    
Spread the love

Σπουδαίο ματς στο «Μπρίνκο Ντε Ούρο» της Καμπίνας, καθώς η τοπική Γκουαρανί βρίσκεται στην 7η θέση με 49 βαθμούς και η Βάσκο στην 8η με δύο λιγότερους και παίζουν αμφότερες τα ρέστα τους για την άνοδο.

Πολύτιμο 1-0 την περασμένη εβδομάδα στην έδρα της Σαμπάιο Κορέια, με το οποίο η Γκουαρανί όχι μόνο επέστρεψε στα τρίποντα μετά από τρεις αγωνιστικές, αλλά έμεινε «ζωντανή» ταυτόχρονα στη μάχη της ανόδου, καθώς βρίσκεται στο -5 από την πρώτη τετράδα. Ευκαιρίες εκατέρωθεν στο πρώτο ημίχρονο στο συγκεκριμένο ματς, με το 0-0 όμως να μην αλλάζει, παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων, ενώ δικαιολογημένα και τα παράπονα της Σαμπάιο Κορέια για γκολ που κακώς της ακυρώθηκε ως οφσάιντ παρά την χρήση του VAR. Αλλαγή σκηνικού μάλιστα στην επανάληψη, με την Σαμπάιο Κορέια να είναι πιο απειλητική, παρά το γεγονός πως έπαιζε από το εξήντα πέντε με παίκτη λιγότερο, αλλά την Γκουαρανί όμως να φτάνει στο 1-0, κόντρα στην ροή του αγώνα, από πέναλτι του Ματέους Μπιντού στο εξηκοστό έβδομο λεπτό. Οκτώ νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες για την Γκουαρανί, σε 16 ματς στο πρωτάθλημα στο «Μπρίνκο Ντε Ούρο», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στον αντίποδα, οδυνηρό, βάσει εικόνας και εξέλιξης και ταυτόχρονα καταστροφικό 1-3 φιλοξενώντας την CSA, καθώς η Βάσκο βρέθηκε στην 8η θέση και το -7 από την πρώτη τετράδα. Με την πλάτη στον τοίχο πλέον στη μάχη της ανόδου, σημειώνοντας πως θα είναι μεγάλη αποτυχία να μην καταφέρει να βρεθεί στην πρώτη τετράδα από την στιγμή που ήταν για πολλούς το πρώτο φαβορί. Μπροστά στο σκορ στο ματς με την CSA από πέναλτι του Κανό (φωτό) στο είκοσι, με το 1-1 όμως από την αντίπαλο της πέντε λεπτά αργότερα. Κυρίαρχος στην συνέχεια η Βάσκο στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, έχοντας μάλιστα σπουδαίες ευκαιρίες, δείχνοντας όμως ταυτόχρονα και αφέλεια, καθώς έδωσε χώρους και η CSA την «πλήγωσε» λίγο πριν το φινάλε στις φαρμακερές της αντεπιθέσεις. Τέσσερις νίκες, πέντε ισοπαλίες και επτά ήττες για την Βάσκο, σε εννέα ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Γκουαρανί.

Απαγορευτική η προσέγγιση σημείου, μιλώντας για ματς που έχει χαρακτήρα «τελικού» για δύο σχεδόν ισάξιες ομάδες, στο οποίο μάλιστα η ισοπαλία θα είναι για αυτές καταστροφική.

Εκτίμηση:  Over 2,5

 

 

 

 

 

(Visited 15 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x