ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Νάσιοναλ Λιγκ: Όλντερσοτ- Ρέξαμ

Νάσιοναλ Λιγκ: Όλντερσοτ- Ρέξαμ
Spread the love

Στο Recreation Ground η Όλντερσοτ υποδέχεται την Ρέξαμ με στόχο να βάλει φρένο στις πέντε διαδοχικές ήττες που μετράει σε όλες τις διοργανώσεις απέναντι στους φιλοξενούμενους που θα έχουν κάποιες απουσίες στην επίθεση αλλά στοχεύουν στο 2ιπλο για να καλοκαρδίσουν τον νέο αφεντικό που δεν είναι άλλος από τον Χολιγουντιανό αστέρα Ράιαν Ρέινολντς.

Οι Shots έχουν περάσει έναν καταστροφικό Οκτώβρη αφού έχουν χάσει στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια τους , εκ των οποίων οι τέσσερις είναι για το πρωτάθλημα με τελευταία αυτή από την Μπάρνετ (1-2) εκτός έδρας, ενώ ενδιάμεσα … κατάφεραν να αποκλειστούν και από την αδύναμη και άσημη Μπόουερς (1-2) για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Είναι επίσης χαρακτηριστικό πως και οι 7 βαθμοί που έχουν μαζέψει στα 14 παιχνίδια τους στην κατηγορία μέχρι τώρα έχουν έλθει από παιχνίδια απέναντι σε ομάδες που βρίσκονται στις τελευταίες πέντε θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Οι “Κόκκινοι Δράκοι” εκτός έδρας έχουν μαζέψει μόλις 8 βαθμούς σε εφτά “εξορμήσεις” τους αλλά έχουν ένα ισχυρό άλλοθι αφού οι 2/3 ήττες που μετράνε σε αυτά τα παιχνίδια προέρχονται από ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό.

Καλούνται να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα απόψε για να ρεφάρουν από τις τελευταίες μαζεμένες αποτυχίες τους όπως ήταν ο αποκλεισμός από την Χάρογκειτ στο Κύπελλο ( 1-2).

Σημαντικές οι απουσίες των : Πολ Μάλιν- Τζέικ Χάιντ αλλά στον αντίποδα επιστρέφουν οι: Ντέιβιντ Τζόουνς- Ράις Χολ Τζόνσον και ο Λουκ Γιάνγκ.

Προϊστορία: Σχεδόν ισορροπημένη η μεταξύ τους παράδοση με την Όλντερσοτ να αριθμεί 7 νίκες, την Ρέξαμ 6 ενώ υπάρχουν και τρεις ισοπαλίες.

* Σε κακό χάλι οι Shots αφού εκτός από το πρόσφατο αρνητικό ρεκόρ τους δεν έχουν κερδίσει ακόμη ούτε βαθμό στην έδρα τους έχοντας χάσει 9 διαδοχικά παιχνίδια στο Recreation Ground! Είναι η μοναδική ομάδα και στις 7 κατηγορίες στο Νησί με τόσο άθλιο ρεκόρ μπροστά στο κοινό τους! Σε τιμές διπλασιασμού το 2ιπλο έχει αξία εδώ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2

(Visited 27 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x