Spread the love

Ακόμα μια διαβολοβδομάδα είναι εδώ και ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ένα ΠΟΛΥ δύσκολο ματς, αυτό κόντρα στην Εφές.

Οι Τούρκοι δείχνουν να βρίσκουν ξανά το δρόμο τους μετά το τραγικό τους ξεκίνημα, την ώρα που ο Ολυμπιακός ψάχνει απεγνωσμένα ένα μεγάλο διπλό. Λέτε να είναι αυτό;

Ας πάμε όμως λίγο πιο πίσω, στην τελευταία επικράτηση του Ολυμπιακού απέναντι στην Εφές. Οκ, πρέπει να πάμε πολύ πίσω. Συγκεκριμένα στις 13 Δεκεμβρίου του 2018 στο ΣΕΦ. Έκτοτε η Εφές μετράει 5 συνεχόμενες νίκες κόντρα στους Πειραιώτες, ενώ για να βρούμε το τελευταίο διπλό της ελληνικής ομάδας θα χρειαστεί να πάμε ΑΚΟΜΑ πιο πίσω, στις 22 Δεκεμβρίου του 2017.

“Γιατί μας τα λες όλα αυτά ρε φίλε όμως;”

Μα για να εξηγήσουμε το πόσο δύσκολο είναι το έργο του Ολυμπιακού κόντρα στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει δείξει πως ποτέ δεν παρατάει ένα παιχνίδι και αυτό αναμένουμε και τώρα. Η διαφορά, όποιος και να είναι ο νικητής, θα μείνει χαμηλά (κατά την προσωπική μου άποψη), οπότε θα πρέπει να κινηθούμε κι εμείς ανάλογα. Έτσι, η πρότασή μας θα είναι το +5,5 για τον Ολυμπιακό.

Πρόταση Ολυμπιακός +5,5 με απόδοση 1.85

Πάμε τώρα στα ειδικά. Ο Ολυμπιακός έχει σε τρομερή κατάσταση τον Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο διεθνής γκαρντ μοιράζει απλόχερα σκορ και παίρνει πάνω του προσπάθειες, έχοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη του Γιώργου Μπαρτζώκα. Γιατί να μην γίνει το ίδιο και αυτή τη φορά;

Το λάιν του είναι στους 12,5 πόντους και το Όβερ είναι εξαιρετική επιλογή, οπότε αυτό θα σας προτείνουμε κι εμείς για την συνέχεια!

Πρόταση Τάιλερ Ντόρσεϊ Όβερ 12,5 πόντοι με απόδοση 1.95

Πάμε τώρα σε ένα παίκτη που στοιχηματικά μας έχει προδώσει τον τελευταίο καιρό, όμως αναμένουμε σύντομα το ξέσπασμά του. Ο λόγος για τον Σάσα Βεζένκοφ. Ο αριστερόχειρας φόργουορντ μαζεύει γενικά ριμπάουντ (5,4 μ.ο.) και από τη στιγμή που θα μείνει εκτός και ο Λιβιό Ζαν – Σαρλ θα έχει μεγαλύτερη ευχέρεια να συγκεντρώσει ακόμα περισσότερα “σκουπίδια”. Το λάιν του είναι στα 5,5 και η απόδοση είναι σπουδαία, οπότε αξίζει να ποντάρουμε σε αυτό.

Πρόταση Σάσα Βεζένκοφ Όβερ 5,5 ριμπάουντ με απόδοση 2.00

(Visited 9 times, 1 visits today)
About Author

Αχιλλέας Μαυροδόντης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x