ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών: Ρεάλ- Παρί ( Β΄ όμιλος)

Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών: Ρεάλ- Παρί ( Β΄ όμιλος)
Spread the love

Στην Μαδρίτη η Ρεάλ υποδέχεται την Παρί στο ντέρμπι του ομίλου με τις Ισπανίδες να είναι στην 2η θέση και στο -3 από τις Παριζιάνες κάτι που σημαίνει πως εάν κερδίσουν απόψε θα τις πιάσουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Αμφότερες πάντως αναμένεται πως θα προκριθούν στα νοκ άουτ αφού οι υπόλοιπες ομάδες που συμπληρώνουν το γκρουπ είναι αδύναμες και δεν μπορούν να τις ανταγωνιστούν.

Οι παίκτριες του Νταβίδ Αρθάρ Τσιστάρο προέρχονται από το εύκολο 4-1 επί της Μπέτις για το εγχώριο πρωτάθλημα που τις έδωσε μια ώθηση για να σκαρφαλώσουν στην 10η θέση της βαθμολογίας αλλά μακριά ( -6) ακόμη από την πρώτη τριάδα του πίνακα.

Στο Champions League βρίσκονται στην 2η θέση έχοντας χάσει από την αποψινή τους αντίπαλο στο Παρίσι με 0-4 ενώ αντίθετα έχουν κερδίσει στα υπόλοιπα παιχνίδια τους τόσο την Μπρίαντμπλικ από την Ισλανδία με 5-0 εντός αλλά και την Λιούμποτιν (0-1) στην Ουκρανία .

Οι Παριζιάνες εκτιμώ πως θα βγάλουν αντίδραση απόψε αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε πως προέρχονται από το ταπεινωτικό 6-1 με το οποίο έχασαν την Λυών για το Γαλλικό πρωτάθλημα.

Αυτή άλλωστε είναι και η μοναδική τους ήττα από την εκκίνηση της σαιζόν όπου μετρούσαν μόνο νίκες στα 9 προηγούμενα παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις με 29-0 τέρματα!

Οι φιλοξενούμενες δεν υπολογίζουν στις υπηρεσίες της Κεϊρά Αμραουί αλλά και της Αμινάτα Ντιαλό. Οι δυο εμπλέκονται σε ένα απίστευτο ποδοσφαιρικό σκάνδαλο αφού οι Αρχές ερευνούν την επίθεση που δέχτηκε η πρώτη από μασκοφόρους που την τραυμάτισαν με λοστούς στα πόδια με την δεύτερη να είναι η βασική ύποπτος ούσα αυτή που έδωσε την σχετική εντολή για την βίαιη επίθεση με κίνητρο να πάρει της θέση της Αμραουί στην 11άδα!

 

 

 

 

 

 

Προϊστορία: Το μοναδικό παιχνίδι που έχουν στην μεταξύ τους παράδοση είναι το 4-0 με το οποίο είχε κερδίσει η Παρί την Ρεάλ στο παιχνίδι του 1ου γύρου στο Παρίσι.

* Εύκολα ή δύσκολα οι Παριζιάνες θα το πάρουν το ματς και λογικά θα δούμε και μεγάλο σκορ. Σε combo – όπου υπάρχει- το 2ιπλο με το Over 3,5.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2+ Over 3,5

(Visited 8 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x