ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

A΄ Ιταλίας: Τορίνο- Ουντινέζε

A΄ Ιταλίας:  Τορίνο- Ουντινέζε
Spread the love

Η Γκρανάτα και απόψε θα παραταχτεί στο εντός έδρας παιχνίδι της κόντρα στην Ουντινέζε με αρκετές και σημαντικές απουσίες στην 11άδα της λόγω τραυματισμών και Covid19 οπότε το έργο της δεν αναμένεται πως θα είναι εύκολο απέναντι στην Ουντινέζε η οποία έχει ηττηθεί μόλις μια φορά από τον Σεπτέμβριο και αυτή από την πρωταθλήτρια Ίντερ μετρώντας 4 ισοπαλίες στα τελευταία έξι παιχνίδια της.

Οι γηπεδούχοι με πολλά up and down στα τελευταία τους παιχνίδια δεν μπορούν να σταθεροποιηθούν κάπου στην βαθμολογία αφού πολύ απλά δεν έχουν πιάσει κάποια στάνταρ στην απόδοση τους κυρίως γιατί έχουν μαζεμένους πολλούς και σημαντικούς τραυματισμούς.

Οι: Ντένις Πράετ, Ρικάρντο Ροντρίγκεζ, Κριστιάν Ανσάλντι , Σιμόνε Βέρντι είναι οι πιο ηχηρές από αυτές.

Κάπως έτσι έχουν πέσει στην 14η θέση με συγκομιδή 6 βαθμών στα τελευταία 10 παιχνίδια τους αλλά δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως στα τελευταία δυο εντός έδρας μετράνε back to back νίκες πετυχαίνοντας μάλιστα 3άρες κόντρα σε Τζένοα και Σαμπντόρια.

Η Ουντινέζε επικράτησε με 3-2 της Σασουόλο βάζοντας φρένο στα οχτώ παιχνίδια δίχως νίκη που είχαν προηγηθεί και κρατάει από εκείνο το ματς μονάχα και αποκλειστικά τους τρεις βαθμούς αφού με βάση την εικόνα του παιχνιδιού ( 37% κατοχή μπάλας και δυο τελικές εντός περιοχής) μάλλον δεν άξιζε να κερδίσει.

Με τον νεοφερμένο τεχνικό Λούκα Γκόντι στον πάγκο τους έχουν “σφίξει” πολύ σαν ομάδα , οι αριθμοί “λένε” για 40% κατοχή μέσο όρο στα παιχνίδια τους που είναι η μικρότερη στην κατηγορία, ενώ στα εκτός έδρας παιχνίδια τους έχουν σκοράρει 5 γκολ και έχουν δεχτεί μόλις 7.

Οι 4/6 ισοπαλίες που αριθμούν στα αντίστοιχα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους αποδεικνύουν πως δύσκολα κερδίζουν αλλά το ίδιο δύσκολα χάνουν κιόλας.

Προϊστορία: Τα 6/7 πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν λήξει όλα με δυο γκολ και κάτω σε όλες τις διοργανώσεις.

* Με βάση και την πρόσφατη παράδοση αλλά και την εικόνα των δυο αποψινών “μονομάχων” το βασικό μου ποντάρισμα εδώ θα είναι τα λίγα τέρματα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Under 2,5

(Visited 55 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x