ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονς Λιγκ: Τσέλσι- Γιουβέντους ( 8ος όμιλος)

Τσάμπιονς Λιγκ: Τσέλσι- Γιουβέντους ( 8ος όμιλος)
Spread the love

Στο Λονδίνο διεξάγεται το ντέρμπι του ομίλου ανάμεσα στην πρωτοπόρο Γιουβέντους και την 2η Τσέλσι με την Βέκια Σινιόρα να έχει ήδη προκριθεί στα νοκ άουτ ενώ οι μπλε χρειάζονται έναν βαθμό στα δυο εναπομείναντα παιχνίδια τους.
Οι Λονδρέζοι έχουν μαζέψει 9 βαθμούς στον όμιλο μετρώντας μια ήττα αυτή από την αποψινή τους αντίπαλο στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου ενώ με το ζόρικο διπλό που πέτυχαν στο Μάλμε την περασμένη αγωνιστική χρειάζονται πλέον τυπικά έναν βαθμό είτε στον αποψινό τους παιχνίδι είτε σε αυτό κόντρα στην Ζενίτ εκτός έδρας για να περάσουν στην επόμενη φάση και να συνεχίσουν να προασπίζονται τον περσινό τους τίτλο.
Τα καλά νέα για τον Τόμας Τούχελ είναι πως θα έχει διαθέσιμο απόψε τον Λουκάκου ο οποίος ήταν στα πίτς από τις αρχές του μήνα , θα ξεκινήσει από τον πάγκο αλλά πλέον μετράει αντίστροφα για να επιστρέψει στο “9” της επίθεσης των γηπεδούχων.
Η Γιουβέντους με καλή ψυχολογία μετά το 2ιπλο που πέτυχε στην Ρώμη επί της Λάτσιο (0-2) την περασμένη αγωνιστική για το Καμπιονάτο – εκεί που έχει αρχίσει το “ψαλίδισμα” της διαφοράς της από την κορυφή αλλά έχει πολύ δρόμο ακόμη- θα αγωνιστεί απόψε στο Stamford Bridge έχοντας ήδη το εισιτήριο για τους “16” στον θεσμό ενώ εάν δεν ηττηθούν θα έχουν εξασφαλίσει από απόψε την πρωτιά που έτσι και αλλιώς δύσκολα θα τους ξεφύγει.
Οι: Μπερναντέσκι, Ράμσεϊ και ο Κιελίνι δεν έχουν ταξιδέψει καν στο Λονδίνο ενώ την ίδια ώρα η παρουσίες του Ντιμπάλα και του Ντανίλο είναι αμφίβολες.

Προϊστορία: 1-2-2 με την Γιουβέντους να αριθμεί 2/2 νίκες στα πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια αλλά εντός έδρας.

* Εδώ έχουμε να κάνουμε με δυο σφιχτές ομάδες. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως από την μια πλευρά η Τσέλσι έχει κρατήσει μηδέν παθητικό στα 5/6 πιο πρόσφατα παιχνίδια της στον θεσμό ενώ από την άλλη οι Ιταλοί μετράνε 6/10 Under 2,5 στα δικά της παιχνίδια. Οι μπλε με μόλις ένα γκολ παθητικό έχουν το καλύτερο ρεκόρ στην διοργάνωση ενώ την ίδια ώρα οι Ιταλοί έχουν δεχτεί δυο.
Σε απόδοση 1,85 το ποντάρισμα στα λίγα γκολ δείχνει μια πολύ καλή επιλογή.
ΠΡΟΤΑΣΗ: Under 2,5



 

(Visited 33 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x