Spread the love

Στη  Βέρνη διεξάγεται ένα ματς με χαρακτήρα Survivor.  Γιουνγκ Μπόις εναντίον Αταλάντα.
Με 1-2-4  στα τελευταία επτά παιχνίδια ανεξαρτήτως διοργάνωσης,  οι Ελβετοί δεν είναι σε καλή κατάσταση,έχουν αρκετά μεγάλη γκρίνια,  και σε κάθε περίπτωση  το γεγονός ότι έχουν να παίξουν 18 ημερολογιακές ημέρες ,μιας και αναβλήθηκε το παιχνίδι με τη Βασιλεία για το Πρωτάθλημα, τους έχει αναγκάσει σε μία μίνι προετοιμασία. Στον όμιλο έχουν  κερδίσει την πρώτη αγωνιστική την  Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ με 2-1, αλλά έχασαν με 1-0 απο την Αταλάντα, εκτός έδρας και δύο φορές απο τη Βιγιαρεάλ (1-4 εντός και 2-0 εκτός).  Στο Πρωτάθλημα είναι στο -6 απο την Ζυρίχη και έχουν την δεύτερη καλύτερη άμυνα με 14 γκολ παθητικό τρία πίσω απο τα 12 της Βασιλείας. Δεν έχει νεότερες απουσίες πλήν κάποιων μόνιμων η γηπεδούχος που αν χάσει αποκλείεται από την Ευρώπη .
Η Αταλάντα έπαιξε ματσάρα κόντρα στη Σπέτσια (5-2) και βρίσκεται στο -7 απο τις συμπρωτοπόρους Νάπολι -Μίλαν  και κατοικοεδρεύει στην 4η θέση. Μετά την ήττα απο την Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ έχει έξι παιχνίδια αήττητη (3-3-0) σε όλες τις διοργανώσεις και δύο σερί νίκες. Πέντε από τα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της έχουν  επιβεβαιώσει το Over 3.5.  Στην αποστολή μετά απο καιρό  ο Γκόσενς, αλλά θα ξεκινήσει απο τον πάγκο.
Προϊστορία: Δεν υπάρχει
Εκτίμηση: Δύο ομάδες που έχουν λατρεία στο επίθετικό στιλ. Οι Ελβετοί έχουν 9 στα 9 εντός έδρας σε γκολ , η Αταλάντα είναι μηχανή των γκολ
ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ /Over 


 

 

(Visited 34 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x