Spread the love

Δυάδα από τον 7ο όμιλο του Τσάμπιονς με πολύ δυνατό ενδιαφέρον και φαβορί τους γηπεδούχους

Λιλ -Ζάλτσμπουργκ
Σημάδια βελτίωσης και πρόκρισης για τη  Λιλ που με τη νίκη ,2-1, επί της Σεβίλλης, αρχίζει να βλέπει  ακόμα και πρωτιά αν κερδίσει σήμερα τους Αυστριακούς.  Στο Πρωτάθλημα είναι χαμηλά με 17 βαθμούς και στην 12η θέση ,έξι λιγότερους απο την 5η Μαρσέιγ,ενώ έχει δύο σερί ισοπαλίες κόντρα σε Ανζέ ,εντός έδρας, με 1-1 και Μονακό,στο Πριγκιπάτο, όπου προηγήθηκε με  0-2 αλλά ισοφαρίστηκε. Ο αμυντικός χαφ ,Ονανά, θα είναι στην αρχική 11άδα σε ρόλο αμυντικού χαφ ,σε σχέση με το τελευταίο ματς.
Οι Αυστριακοί, δεν πατάνε καλά τον τελευταίο καιρό και αυτό φαίνεται. Είναι στο +15 απο τη Στούρμ στο Πρωτάθλημα, πρώτη στην βαθμολογία του ομίλου αλλά με  1-2-1 στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τα θέματα είναι πολλά. Πιο πρόσφατο το  0-0 με την Αντμίρα εντός έδρας.  Ο επιθετικός Οκαφόρ είναι αποστολή, αλλά εξαιρετικά αμφίβολος και ο μέσος Καπάλντο επιστρέφει.
Προϊστορία:Δεν υπάρχει πλην του πρώτου ματς.
Εκτίμηση:  Η Λιλ σκοράρει και πατάει καλύτερα σε σχέση με την Ζάλτσμπουργκ που η ανυπαρξία των υπόλοιπων ομάδων της Αυστρίας  την κάνει να είναι χαλαρή.
ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ -γκολ
Σεβίλλη -Βόλφσμπουργκ 
Δεν είναι και στην καλύτερη της κατάσταση η Σεβίλλη, που μετά απο τρείς ισοπαλίες στον όμιλο και την ήττα από τη Λιλ με 2-1 , είναι τελευταία στη βαθμολογία με τρεις βαθμούς και αν δεν κερδίσει δεν αποκλείεται απλά αλλά κινδυνεύει και η ευρωπαική της συνέχεια.  Στο Πρωτάθλημα όπου είναι στην 3η θέση και στο -2 από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης, έχασε έδαφος μετά το 2-2 από την Αλαβές ,εντός έδρας με το γκολ του Ράκιτιτς στο τέλος.  Στα αγωνιστικά, ο μέσος Ντιλέινι επιστρέφει ,αλλά και ο μεσοεπιθετικός Παπου Γκόμες, εκτός oι Νάβας-Ελ Νεσίρι -Σούσο και Λαμέλα.
Η Βόλφσμπουργκ, έσωσε την παρτίδα και αύξησε το αήττητο στα τρία ματς (2-1-0) ,κάνοντας μισή ανατροπή απο το 2-0 στο παιχνίδι με την Μπίλεφελντ με το τελικό 2-2 να τη βρίσκει στην 6η θέση με 20 βαθμούς και στο -8 από την Μπάγερν. Στον όμιλο έχει δύο ισιπαλίες ,μία ήττα και τη νίκη κόντρα στηη Ζάλτσμπουργκ. Τεράστια η απουσία του βασικού τερματοφύλακα Καστεελς ,λόγω covid, και του μεσοεπιθετικού Στέφεν συν τρεις -τεσσερις που είναι μακροχρόνια απόντες.
Προϊστορία: Δεν υπάρχει.
Εκτίμηση: Η Σεβίλλη δεν πείθει στο Τσάμπιονς, η Βόλγσμπουργκ  με 2-1-5 εκτός έδρας στους ομίλους έχει θέματα.
ΠΡΟΤΑΣΗ:1




(Visited 23 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x