ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πρέμιερ Λιγκ: Άστον Βίλα- Μ.Σίτι

Πρέμιερ Λιγκ: Άστον Βίλα- Μ.Σίτι
Spread the love

Στο Villa Park η Άστον Βίλα υποδέχεται την περσινή πρωταθλήτρια Μ.Σίτι στο μεγαλύτερο τεστ που ήλθε πολύ γρήγορα για τον νεοφερμένο και νεόκοπο τεχνικό Στίβεν Τζέραρντ στον πάγκο των “Χωριατών”.

Οι γηπεδούχοι με τον Στίβεν Τζέραρντ στην τεχνική ηγεσία μετρούν ήδη 2/2 αφού αρχικά επικράτησαν της Μπράιτον με 2-0 και ακολούθως της Πάλας με 2-1 στο Λονδίνο και μάλιστα πιο εύκολα από ότι ενδεχομένως να μαρτυρά το τελικό σκορ.

Όπως είναι λογικό θέλουν να κρατήσουν το momentum για να μπορέσουν να είναι ανταγωνιστικοί και στο εξ΄ ορισμού πολύ δύσκολο αποψινό τους ματς.

Έξτρα μεγάλο κίνητρο για τον Τζέραρντ το γεγονός πως εάν κερδίσει απόψε θα γίνει ο 1ος τεχνικός στην ιστορία του συλλόγου με 3/3 στην εκκίνηση της δουλειάς του στον πάγκο της ομάδας με τον Άλεξ ΜαΛις από το 2011 να έχει ρεκόρ : 2-5-0.

Οι “πολίτες” μπαίνουν στον Δεκέμβριο με ένα καλό ρεκόρ αφού τρέχουν ένα αήττητο ρεκόρ πέντε αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας κερδίσει μεταξύ άλλων την Έβερτον, την Παρί και την Γουέστ Χαμ έχοντας τραυματίες την ίδια ώρα άρα και απόντες τους: Κέβιν Ντε Μπρούινε, Φιλ Φόντεν και τον Τζάκ Γκρίλις.

Ο πρώτος δεν έχει αναρρώσει πλήρως από τον Covid19 αλλά οι άλλοι δυο έχουν καλές πιθανότητες να είναι παρόντες απόψε.

Αν κερδίσουν θα ισοφαρίσουν τα δυο προηγούμενα δικά τους ρεκόρ με 30 νίκες σε ένα ημερολογιακό έτος αλλά εδώ θα πρέπει να σημειωθεί πως στα χρόνια του Γκουαρδιόλα στον πάγκο της η Μ.Σίτι χάνει το 26% των παιχνιδιών της συνολικά στο πρωτάθλημα κάθε Δεκέμβριο (8/31) που καθιστά αυτομάτως τον Δεκέμβριο ως τον πιο δύσκολο μήνα για τον Καταλανό τεχνικό.

Από την άλλη πλευρά τρέχουν ένα σερί 15 συνεχόμενων νικών παίζοντας Τετάρτες από την Boxing Day του 2018 όταν και είχαν χάσει από την Λέστερ (1-2).

Προϊστορία: Η Μ.Σίτι έχει κερδίσει και στα 7 πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με 23-3 τέρματα. Οι “πολίτες” έχουν κερδίσει και στα 4 πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις τους “πολίτες” από το ημίχρονο.

* Τα πάνω από δυο γκολ θα είναι το ποντάρισμα μου εδώ αφού αναμένω πως οι γηπεδούχοι εμπνευσμένοι από το νικηφόρο σερί τους με τον Στίβεν Τζέραρντ στον πάγκο θα είναι ανταγωνιστικοί απέναντι στους πρωταθλητές. Δεν είναι άσχημο το 1,70.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2,5

(Visited 36 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x