ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

6ος Ομιλος Γιουρόπα

6ος Ομιλος Γιουρόπα
Spread the love

Head to Head Record – Royal Antwerp FC vs Olympiakos Piraeus

Royal Antwerp FC
(0%)

1
Matches

0%
0%
100%

0 Wins

0 Draws(0%)

1 Wins

Olympiakos Piraeus
(100%)

100%Over 1.5
1 / 1 matches
100%Over 2.5
1 / 1 matches
0%Over 3.5
0 / 1 matches
100%BTTS
1 / 1 matches
0%Clean Sheets
Royal Antwerp FC
0%Clean Sheets
Olympiakos Piraeus

Στον  6ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ , ο Ολυμπιακός κυνηγάει το θαύμα της πρώτης θέσης με την Αιντραχτ να είναι το φαβορί.

 

Αντβέρπ-Ολυμπιακός

Ματς τελικός  στο Μποσουίλ για την πρώτη θέση όσον αφορά στον Ολυμπιακό. Οι Βέλγοι έχουν ήδη αποκλειστεί απο τη  συνέχεια της Ευρώπης και το μόνο που κοιτάνε, πια, είναι τα εντός έδρας επιτεύγματα τους . Στο Πρωτάθλημα έχουν 4-1-1 στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια τους με δύο σερί νίκες και είναι στο -4  απο την πρωτοπόρο Ουνιόν Σεντ Ζιλουά. Μάλιστα σε αυτές τις νίκες  (3-0 με Οστάνδη και 0-1 με Μπεερσοτ) δεν παραβιάστηκε η εστία της.  Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Πρίσκε θα χρησιμοποιήσει ένα κράμα βασικών και αναπληρωματικών.

Ο Ολυμπιακός, απο την άλλη, είναι πρωτοπόρος στη Σούπερ Λιγκα , προέρχεται απο μία εμφατική νίκη απέναντι στον ΟΦΗ ,έχοντας μόνο νίκες μακριά απο την  έδρα του και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στη διάθεση του όλα του τα όπλα . Με 4-3-3 θα παρατάξει την ομάδα του ο Πορτογάλος με τους Παπασταθόπουλο-Μαντί Καμαρά  βασικούς  εκτός οι Μπα και Μπουχαλάκης. οι υπόλοιποι είναι γνωστοί. Βατσλικ-Λαλα-Ρεάμπτσιουκ-Σισέ-Εμβιλά-Αγκιμπού -Ελ Αραμπί-Λοπες-Μασούρας.

Προϊστορία: Στο πρώτο ματς ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-1.

Εκτίμηση: Ακόμα και οι “ρεζέρβες” της Αντβέρπ είναι επικίνδυνες, ο Ολυμπιακός θέλει να  κάνει το μπρέικ και γενικά το καθήκον του.

                ΠΡΟΤΑΣΗ: Οver-σκόρερ, Μασούρας-Λοπες -Αραμπι

 

Head to Head Record – Fenerbahçe vs Eintracht Frankfurt

Fenerbahçe
(0%)

1
Matches

0%
100%
0%

0 Wins

1 Draws(100%)

0 Wins

Eintracht Frankfurt
(0%)

100%Over 1.5
1 / 1 matches
0%Over 2.5
0 / 1 matches
0%Over 3.5
0 / 1 matches
100%BTTS
1 / 1 matches
0%Clean Sheets
Fenerbahçe
0%Clean Sheets
Eintracht Frankfurt

Φενέρ-Αιντραχτ

Οι Τούρκοι θα συνεχίσουν στο Κόνφερανς,μετά την ήττα τους από τον Ολυμπιακό,  και πλέον στο αποψινό παιχνίδι  κυνηγούν την πρώτη τους νίκη εντός έδρας στους ομίλους της διοργάνωσης. Η ήττα στον Πειραιά ήταν  η πρώτη στην  τελευταία εξάδα αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, μιας και μετά τον Ολυμπιακό έμεινε στο 1-0 με την Γκεζτεπε και ξέσπασε κόντρα στην Ρίζεσπορ με 4-0. Δεν υπάρχουν νεότερα προβλήματα για τον  Περέιρα  που θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.  Στο 3-4-3,Εζίλ-Ρόσι και Μπερίσα θα είναι τριάδα στην επίθεση..

Η Αιντραχτ,  στην ήττα απο την Χόφενχάιμ, με 3-2 ,απώλεσε το εξαιρετικό αήττητο(4-2-0) σε όλες τις διοργανώσεις, που την  είχε  φέρει σε άνοδο στην Μπουντεσλίγκα, ενώ οι δύο νίκες επί του Ολυμπιακού  την έχουν  φέρει στην πρώτη θέση του ομίλου. Αν χάσει σήμερα και ο Ολυμπιακός κερδίσει τότε χάνει αυτό το αβαντάζ.  Ο μέσος Λιντστρομ είναι εκτος,με τον κόουτς Γκλάσνερ να χρησιμοποιεί το 3-4-2-1 με Χάουγκε-Καμάντα -Μπορέ στην επίθεση, και αουτσάιντερ τον Πασιένζα.

Προϊστορία: Στο πρώτο ματς είχαμε ισοπαλία(1-1).

Εκτίμηση: Οι Τούρκοι κυνηγάνε γόητρο, η Αιντραχτ την ουσία

     ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ 

 

 

 

 

(Visited 520 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x