ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Α΄ Ιταλίας: Ρόμα- Σπέτσια

Α΄ Ιταλίας: Ρόμα- Σπέτσια
Spread the love

Στην “Αιώνια Πόλη” η Ρόμα υποδέχεται την Σπέτσια με τους Ρωμαίους να θέλουν την νίκη για να πλησιάσουν βαθμολογικά τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη και τους φιλοξενούμενους για να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο Τιάγκο Μότα θα επισκεφτεί απόψε το Ολίμπικο για να έρθει αντιμέτωπος με τον πρώην προπονητή του στην Ίντερ και θα έχουν έτσι την ευκαιρία με τον Special One να θυμηθούν την αλησμόνητη χρονιά που κατέκτησαν οι νερατζούρι το τρεμπλ.

Το 2ιπλο που πέτυχαν οι Ρωμαίοι στην Σόφια επί της ΤΣΣΚΑ με 3-2 στο φινάλε της φάσης των ομίλων στο Conference League τους εξασφάλισε ευρωπαϊκή παρουσία και μετά την χειμερινή διακοπή αλλά πλέον πρέπει να συγκεντρωθούν στο Καμπιονάτο αφού εκεί έχουν μείνει πολύ πίσω και πρέπει να καλύψουν το χαμένο έδαφος.

Η ήττα που γνώρισαν τις προάλλες από την Μπολόνια εκτός έδρας ήταν η 12η μακριά από το γήπεδο τους μέσα στο 2021 ενώ έχουν ήδη χάσει σε 7 παιχνίδια πρωταθλήματος από την εκκίνηση της σαιζόν και είναι χαρακτηριστικό πως αυτή την αρνητική συγκομιδή την έχουν πραγματοποιήσει μόλις άλλες τρεις φορές στο παρελθόν στην ιστορία τους στον ίδιο αριθμό αγώνων.

Μην ξεχνάμε επίσης πως την επόμενη αγωνιστική παίζουν με την Αταλάντα η οποία έχει εδραιωθεί στην πρώτη 4αδα σε αντίθεση με τους Ρωμαίους οι οποίοι πριν από την σέντρα του αποψινού αγώνα βρίσκονται στο -12 από την ομάδα του Γκασπερίνι.

Οι: Ζανιόλο- Μαντσίνι είναι τιμωρημένοι και οι: Σπιναστόλα, Πελεγκρίνι και Σαράαουϊ τραυματίες.

Η Σπέτσια πέταξε ένα προβάδισμα δυο γκολ στο πρόσφατο παιχνίδι της απέναντι στην Σαουόλο και τελικά αρκέστηκε στο 2-2 μένοντας οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη βαθμολογικά.

Νωρίτερα είχε χάσει στο Μιλάνο από την Ίντερ με 0-2, στην 10η φετινή της ήττα από την εκκίνηση του πρωταθλήματος, οπότε όλοι στην Λιγκούρια γνωρίζουν πως και φέτος η χρονιά αναμένεται δύσκολη έχοντας ωστόσο στόχο την σωτηρία τους όπως ακριβώς έγινε και πέρσι κόντρα σε όλα τα προγνωστικά.

Προϊστορία: Τα τρία πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν λήξει όλα με πάνω από δυο τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα η Σπέτσια έχει σκοράρει τουλάχιστον 2 γκολ μέσο όρο στα τρία αυτά 90λεπτα απέναντι στους Ρωμαίους.

* Το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι σε combo το Over 2,5 με το Goal σε απόδοση διπλασιασμού. Δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη η Ρόμα για αυτό παρά τις πέντε διαδοχικές ήττες από το ημίχρονο που αριθμεί η Σπέτσια εκτός έδρας δεν θα μπλέξω με σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2,5 + Goal

(Visited 362 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x