ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κύπελλο Ισπανίας: Σαραγόσα – Σεβίλλη  

Κύπελλο Ισπανίας: Σαραγόσα – Σεβίλλη  
Spread the love

Φάση των «32» του κυπέλλου, με το πιο δυνατό ζευγάρι στο «Ρομαρέδα», καθώς η Σεβίλλη θα βρεθεί απέναντι στην Σαραγόδα, που μπορεί να είναι βέβαια ομάδα της 2ης κατηγορίας, αλλά το όνομα της έχει ακόμα ειδικό βάρος.

Νοκ άουτ οι αναμετρήσεις της φάσης των «32» του κυπέλλου, στις οποίες σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Επτά «διπλά» στο χθεσινό πρόγραμμα, με τις Βαλένθια, Μαγιόρκα, Σοσιεδάδ, Μπαρτσελόνα, Μπέτις, Βαγιεκάνο και Ρεάλ, να περνάνε στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Μόνος «άσος» και φυσικά έκπληξη από την 3ης κατηγορίας Ατλέτικο Μπαλεάρες, η οποία μετά το εμφατικό 5-0 με την Χετάφε, επικράτησε χθες 2-1 της Θέλτα και άφησε εκτός μία ακόμη ομάδα της La Liga.

Εντός έδρας πρόκριση για την Σαραγόσα στον προηγούμενο γύρο, καθώς επικράτησε 2-0 στο «Ρομαρέδα» της Μπούργκος. Παρόλα αυτά, δύο συνεχόμενες ήττες στην συνέχεια στο πρωτάθλημα, με το 0-2 αρχικά φιλοξενώντας την Τενερίφη και το ίδιο σκορ στην έδρα της Μιραντές, να την φέρνουν στην 16η θέση και το +6 από την επικίνδυνη ζώνη. Αρκετό ζόρι, περνώντας στην άλλη πλευρά για την Σεβίλλη, καθώς χρειάστηκε την διαδικασία των πέναλτι για να ξεπεράσει το εκτός έδρας εμπόδιο της 4ης κατηγορίας Άντραξ. Τέσσερις βαθμοί ακολούθως σε δύο συνεχόμενα ντέρμπι στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν», με 2-1 σε βάρος της Ατλέτικο και 1-1 με τη Μπαρτσελόνα, ενώ πολύτιμο 1-0 την Δευτέρα στο Κάντιθ, με το οποίο βρέθηκε στο -5 από την κορυφή, έχοντας μάλιστα ένα ματς λιγότερο από την πρωτοπόρο Ρεάλ.

Προϊστορία: Επικράτηση με 2-1 για την Σαραγόσα το 2012, ενώ 0-0 το 2013, σε δύο ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Σεβίλλη.

Ομάδα που το όνομα της έχει ακόμα ειδικό βάρος η Σαραγόσα, αλλά ταυτόχρονα και με συγκεκριμένο ταβάνι, εκτιμώντας πως η Σεβίλλη μπορεί να περάσει εύκολα ή δύσκολα σήμερα από το «Ρομαρέδα». Αρκετά θέματα βέβαια στους φιλοξενούμενους λόγω COVID-19 και Κόπα Άφρικα, αλλά η Σεβίλλη έχει ποιότητα και βάθος στο ρόστερ και λογικά και καλή ψυχολογία, από την στιγμή που καταφέρνει να «επιβιώνει» και να βρίσκεται παρά τα προβλήματα εντός στόχων.

Εκτίμηση:  2

(Visited 443 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x