ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ισπανία Β΄: Αμορεμπιέτα – Τενερίφη  

Ισπανία Β΄: Αμορεμπιέτα – Τενερίφη  
Spread the love

Ξεχωριστό ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο ματς, με την εντός επικίνδυνης ζώνης Αμορεμπιέτα στην επικίνδυνη ζώνη να δίνει μάχη παραμονής, την στιγμή που με τρίποντο η Τενερίφη θα βρεθεί στην 3η θέση και σε απόσταση αναπνοής από την 2η στον βαθμολογικό πίνακα Έιμπαρ, έστω και με ένα αγώνα περισσότερο.

Τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες για την Αμορεμπιέτα στο κλείσιμο του 2021, με επιτυχία μάλιστα το 2-2 στην πιο πρόσφατη εξ αυτών στην έδρα της Μπούργκος, από την στιγμή που ισοφάρισε εννέα λεπτά πριν το φινάλε, ενώ είχε βρεθεί στο είκοσι 0-2 πίσω στο σκορ. Είχαν προηγηθεί, το 1-1 φιλοξενώντας τη Λας Πάλμας και το ίδιο σκορ στην έδρα της Πονφεραντίνα, με την Αμορεμπιέτα πάντως εντός επικίνδυνης ζώνης, στην 19η θέση και το -4 από την γραμμή της παραμονής, μάλιστα με ένα ματς περισσότερο από την 18η στον βαθμολογικό πίνακα Λούγκο. Δύο νίκες, πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες για την Αμορεμπιέτα, σε 10 ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ πάγια πλέον τα όποια προβλήματα υπάρχουν από τραυματισμούς και COVID-19.

Στον αντίποδα, αήττητο πέντε αγωνιστικών στο κλείσιμο του 2021 για την Τενεριφη, με το σερί αυτό όμως να παίρνει τέλος στο ξεκίνημα του νέου έτους και πιο συγκεκριμένα στο ντέρμπι με τη Λας Πάλμας, από την οποία ηττήθηκε 0-1 μέσα στο «Ελιοντόρο Ροντρίγκεθ Λόπεθ». Πικρή γεύση μάλιστα από το 0-1 στο ντέρμπι, καθώς η Τενερίφη κυριάρχησε στο μεγαλύτερο μέρος του αλλά «τιμωρήθηκε» στο εβδομηκοστό τρίτο λεπτό, κόντρα στην ροή του αγώνα, με ένα εκτός περιοχής σουτ σχεδόν από το πουθενά. Πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες για την Τενερίφη, σε 11 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το «Ελιοντόρο Ροντρίγκεθ Λόπεθ», ενώ πάγιες πλέον τα όποια προβλήματα υπάρχουν από τραυματισμούς και COVID-19.

Προϊστορία:  Το σημερινό ματς, θα είναι το πρώτο ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Αμορεμπιέτα.

Σημάδια βελτίωσης στην Αμορεμπιέτα, η οποία δείχνει πως θέλει να το παλέψει και η οποία βρήκε δίχτυα για επτά συνεχόμενα ματς, ανεξάρτητα αποτελέσματος. Φαβορί βέβαια στο σετ των τιμών η Τενερίφη, εκτιμώντας όμως, πως το σημερινό ματς κρύβει παγίδες για τους «νησιώτες».

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 416 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x