ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κύπελλο Αγγλίας: Σουίντον- Μ.Σίτι

Κύπελλο Αγγλίας: Σουίντον- Μ.Σίτι
Spread the love

Η πρωταθλήτρια Μ.Σίτι ταξιδεύει στο County Ground για να αντιμετωπίσει την 5η στην League 2 Σουίντον και εξ ορισμού είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την νίκη-πρόκριση.

Οι γηπεδούχοι μετά το 5-2 επί της Νορθάμπτον σκαρφάλωσαν στην 5η θέση και έχουν ως πρωταρχικό στόχο την είσοδο τους στα μπαράζ ανόδου.

Πρόκειται για μια ομάδα που έχει μέσο όρο 1,55 γκολ στα παιχνίδια της και έχει αποτύχει να σκοράρει μόλις στους 2/12 εντός έδρας αγώνες της.

Οι “πολίτες” έχουν φτάσει τις έξι διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις μετά το επεισοδιακό 2-1 επί της Άρσεναλ τις προάλλες και στο + 10 από την 2η Τσέλσι στην βαθμολογία της Premier League.

Σκοράρουν με κάθε τρόπο και με πολλούς παίκτες ενώ εκτός των άλλων διαθέτουν και την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα αλλά έχουν δεχτεί γκολ στα 7/11 παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις.

Επιπλέον έχουν δεχτεί γκολ στα 2/3 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους απέναντι σε ομάδες της League 2 ( Πορτ Βέιλ το 2019/20 και Νιούπορτ το 2018/19).

Προϊστορία: 1-0-7. Στο πιο πρόσφατο μεταξύ τους ματς το 2000 , όταν η Μ.Σίτι αγωνιζόταν στην Championship, οι “πολίτες” είχαν επικρατήσει με 2-0.

* Με rotation στην 11άδα τους οι πρωταθλητές αλλά πολύ “βαθύ” ρόστερ και απέναντι σε μια ομάδα που αγωνίζεται τέσσερις κατηγορίες πιο κάτω. Επειδή δεν είναι εύκολο να προβλέψεις που θα σταματήσει το σκορ και με το ανάλογο ρίσκο σε απόδοση 2.00 το Goal θα είναι εδώ η επιλογή μου.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal

(Visited 322 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x