ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Προκριματικά Μουντιάλ: Βενεζουέλα – Βολιβία    

Προκριματικά Μουντιάλ: Βενεζουέλα – Βολιβία    
Spread the love

Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στο ματς που ολοκληρώνει το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής στον προκριματικό όμιλο της Βόρειας, Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής, καθώς η Βενεζουέλα θα παραταχθεί μόνο για την τιμή των όπλων, την στιγμή που η Βολιβία παίζει, χωρίς υπερβολή, τα ρέστα της.

Αξίζει να τονιστεί, πως οι ομάδες που θα τερματίσουν από την 1η μέχρι και την 4η θέση κερδίζουν την απευθείας πρόκριση στο Μουντιάλ, ενώ η 5η θα οδηγηθεί σε μπαράζ. Στην 1η θέση, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, η Βραζιλία με 36 και στην 2η η Αργεντινή με 32, με τις δύο ομάδες με ένα ματς λιγότερο, στην 3η το Εκουαδόρ με 24, ενώ η Ουρουγουάη στην 4η με 19. Η Κολομβία στην 5η με 17, όσους και η 6η στον βαθμολογικό πίνακα ομάδα του Περού, στην 7η η Χιλή με 16, στην 8η η Βολιβία με 15, προτελευταία η Παραγουάη με 14, ενώ ουραγός η Βενεζουέλα με μόλις 7.

Τρεις συνεχόμενες ήττες για την Βενεζουέλα στα προκριματικά, με πιο πρόσφατη το 1-2 της προηγούμενης αγωνιστικής φιλοξενώντας το Περού, με την ομάδα πλέον του 72χρονου Αργεντινού, Χοσέ Πέκερμαν, σε καθαρά ρυθμιστικό ρόλο. Να σημειωθεί, πως την επόμενη αγωνιστική δοκιμάζεται στο Μοντεβιδέο με την Ουρουγουάη, την προτελευταία στην Αργεντινή, ενώ στο φινάλε των προκριματικών φιλοξενεί την Κολομβία. Στην άλλη πλευρά, εμφατικό 3-0 την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας την Ουρουγουάη, με το αποτέλεσμα αυτό να κρατάει «ζωντανές» τις λιγοστές ελπίδες πρόκρισης που υπάρχουν στην Βολιβία. Με νέα νίκη μάλιστα θα βρεθεί στους 18 βαθμούς και θα δώσει χαρακτήρα «τελικού» στο ματς της επόμενης αγωνιστικής στο «Ερνάντο Σίλες» της πρωτεύουσας Λα Παζ, με την Χιλή.

Προϊστορία: Επικράτηση με 5-0 για την Βενεζουέλα το 2016, στο μοναδικό ματς προκριματικών Μουντιάλ την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Βολιβία.

Η αλήθεια είναι, πως το 5,00 που συνοδεύει την Βολιβία, βάσει βαθμολογικών και μόνο δεδομένων, θεωρείται ευκαιρία. Παρόλα αυτά, προβληματική η εικόνα της μακριά από το πολύ μεγάλο υψόμετρο της πρωτεύουσας Λα Παζ, με ειδικό στοίχημα τερμάτων, να είναι η πιο συνετή επιλογή στο σημερινό ματς.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 369 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x