ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

FA Cup Αγγλίας: Τότεναμ- Μπράιτον

FA Cup Αγγλίας: Τότεναμ- Μπράιτον
Spread the love

Στο Λονδίνο η Τότεναμ υποδέχεται την Μπράιτον στο 1/3 παιχνίδια νοκ άουτ για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας που διεξάγεται ανάμεσα σε ομάδες από την Premier League.

Οι σπερς τρέχουν ένα σερί 3/4 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και μπορεί στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους να έχασαν από την Τσέλσι στο ρελαντί στο Λονδρέζικο ντέρμπι αλλά παρέμειναν σε τροχιά διεκδίκησης της 4ης θέσης όντας στο πλην δυο αλλά με δυο ματς λιγότερα από την 4η Μάντσεστερ.Γ.

Μια διάκριση στο FA Cup δεν μπορεί να αφήσει ασυγκίνητη την Τότεναμ αφού έχει να κατακτήσει το συγκεκριμένο τρόπαιο από το 1991 και γενικότερα κάποιο …ασημικό από το 2008.

Πάντως την αδύναμη Μόρκαμ … τρόμαξαν να την κερδίσουν στον προηγούμενο γύρο αφού χρειάστηκαν για να γυρίσουν το 0-1 στο τελικό 3-1 να σκοράρουν τρία γκολ στο τελευταίο 15λεπτο των αγώνων τους.

Οι νεοφερμένοι: Κουλουσέφσκι- Μπεντακούρ έχουν ήδη ξεκινήσει προπονήσεις και αναμένεται να πάρουν και χρόνο συμμετοχής.

Η Μπράιτον αριθμεί τρεις σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα με το ίδιο σκορ: 1-1 οι οποίες είναι “καρέ” αν προσθέσουμε και το ματς Κυπέλλου στον προηγούμενο γύρο κόντρα στην Γουέστ Μπρόμιτς (1-2) την οποία “λύγισε” στην παράταση.

Οι “Γλάροι” έχουν “φτιάξει” μια καλή παράδοση τα τελευταία χρόνια στον θεσμό αφού έχουν προκριθεί στον 5ο γύρο στις 4/5 τελευταίες περιπτώσεις.

Προϊστορία: Οι γηπεδούχοι αριθμούν 7/7 σε νίκες εντός έδρας απέναντι στην Μπράιτον σε όλες τις διοργανώσεις από το 1982.

* Το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι στο Goal σε απόδοση 1,82 αφού ναι μεν οι γηπεδούχοι θέλουν το παιχνίδι για να κυνηγήσουν την πρόκριση και την διάκριση στο Κύπελλο αλλά οι φιλοξενούμενοι συνηθίζουν να πετυχαίνουν γκολ στο τελευταίο 10λεπτο των δικών τους αγώνων με εντυπωσιακά ποσοστά.

Άλλωστε το Goal έχει επιβεβαιωθεί στα έξι τελευταία παιχνίδια της Μπράιτον και η Τότεναμ δεν έχει κρατήσει μηδέν παθητικό στα πέντε πιο πρόσφατα δικά της ματς.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal

(Visited 668 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x