Spread the love

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Έφες σε ένα ματς που οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του. Οι Πειραιώτες διανύουν κακή περίοδο, κάτι που ισχύει βέβαια και για τους Τούρκους. Παρόλα αυτά, η ποιότητά τους είναι τέτοια, που τους επιτρέπει να κάνουν το κάτι παραπάνω.

Η ομάδα του Αταμάν βέβαια έχει την μεγάλη χαρά να έχει έναν Λάρκιν που έχει βρει τα πατήματά του και μπορεί την διαφορά, την ώρα που ο Μίτσιτς σκοράρει, αλλά με πολλές προσπάθειες και λίγες ασίστ, ενώ και τα λάθη του είναι πολλά. Ναι, καλά καταλάβατε, ο Λάρκιν θα είναι η πρώτη μας πρόταση.

Το λάιν του είναι στους 15,5 πόντους και η απόδοση του Όβερ είναι εξαιρετική, οπότε με αυτό θα ξεκινήσουμε την σημερινή μας τριάδα.

Πρόταση Σέιν Λάρκιν Όβερ 15,5 πόντοι με απόδοση 1.87

Πάμε τώρα στην πλευρά του Ολυμπιακού και τον Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο διεθνής γκαρντ ήταν ο παίκτης που έκανε την διαφορά απέναντι στην Μπασκόνια και πάνω στο μομέντουμ του θα χτίσουμε εμείς, προκειμένου να πάμε το ταμείο μας.

Το λάιν του μπόμπερ του Ολυμπιακού είναι στους 13,5 πόντους και το Όβερ στο απίθανο 2.10, αναγκάζοντάς μας να το παίξουμε.

Πρόταση Τάιλερ Ντόρσεϊ Όβερ 13,5 πόντοι με απόδοση 2.10.

Τέλος, πάμε στον νικητή. Το ματς δεν έχει ξεκάθαρο φαβορί, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν σοβαρά θέματα. Από την άλλη, η Έφες έχει μεγαλύτερη ποιότητα και ο Ολυμπιακός θα έχει μόνο 1000 φιλάθλους στο πλευρό του. Έτσι θα ποντάρουμς στο διπλό, χωρίς να βάλουμε κάποιο χάντικαπ, καθώς το 2.07 μας ικανοποιεί.

Πρόταση νικήτρια Εφές με απόδοση 2.07

 

(Visited 192 times, 1 visits today)
About Author

Αχιλλέας Μαυροδόντης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x