ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ισπανία Β΄: Αλκορκόν – Τενερίφη

Ισπανία Β΄: Αλκορκόν – Τενερίφη
Spread the love

Ουραγός και καταδικασμένη η Αλκορκόν, έχοντας πλέον ρυθμιστικό ρόλο και παίζοντας φυσικά για την τιμή των όπλων, την στιγμή που η Τενερίφη με νίκη σήμερα, όχι μόνο θα πιάσει στην 3η θέση την Βαγιαδολίδ, αλλά θα βρεθεί ταυτόχρονα στο -3 από την 2η στον βαθμολογικό πίνακα Αλμερία.

Μία ακόμα ήττα για την Αλκορκόν την περασμένη εβδομάδα, την φορά αυτή στην έδρα της Μπούργκος, με τη «μικρή» ομάδα της Μαδρίτης στο -18 πλέον από την γραμμή της παραμονής και για 17 συνεχόμενες αγωνιστικές χωρίς τρίποντο. Μπροστά στο σκορ στο ματς στην έδρα της Μπούργκος με κοντινή κεφαλιά του Χίσκο Χιμένεθ στο τέταρτο μόλις λεπτό, με το γκολ αυτό όμως να είναι απλά μια αναλαμπή για την ανύπαρκτη στην συνέχεια του αγώνα Αλκορκόν, η οποία δέχθηκε στην συνέχεια τρία τέρματα και έχασε με κάτω τα χέρια. Μία νίκη, πέντε ισοπαλίες και έξι ήττες για την Αλκορκόν, σε 12 ματς στο πρωτάθλημα στο «Σάντο Ντομίνγκο», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην αντίπερα όχθη, 0-0 για την Τενερίφη φιλοξενώντας τη Λεγκανές, βλέποντας τους «νησιώτες» να μη μπορούν να δώσουν συνέχεια στο μικρό νικηφόρο σερί τους, καθώς είχαν προηγηθεί το εντός 4-0 με την Οβιέδο και το εκτός 2-1 σε βάρος της Πονφεραντίνα, πετώντας δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη που δίνουν για την απευθείας άνοδο. Πιο απειλητική η Τενερίφη στο ματς με τη Λεγκανές, αδυνατώντας όμως να μετουσιώσει σε γκολ τόσο την υπεροχή της όσο και τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Θα μπορούσε πάντως έστω και στο φινάλε να φτάσει στο πολύτιμο 1-0, αλλά εντός περιοχής σουτ του Γκαγιέγκο σταμάτησε στο δοκάρι. Έξι νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες για την Τενερίφη, σε 13 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Αλκορκόν, μία για την Τενερίφη και τέσσερις ισοπαλίες, στις οκτώ μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Σάντο Ντομίνγκο».

Ευάλωτη αμυντικά η Αλκορκόν, η οποία δε μπορεί να σηκώσει κεφάλι και η οποία θα πρέπει να κλείσει πολλές τρύπες στα μετόπισθεν αν θέλει σήμερα να πάρει κάτι θετικό από τους «νησιώτες».

Εκτίμηση:  2

(Visited 308 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x