ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονσιπ: Κάρντιφ- Κόβεντρι

Τσάμπιονσιπ: Κάρντιφ- Κόβεντρι
Spread the love

Στο Cardiff City η ομώνυμη ομάδα αντιμετωπίζει την Κόβεντρι σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι γηπεδούχοι θέλουν την νίκη για να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί τους μπροστά στο κοινό τους και να απομακρυνθούν κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη και οι φιλοξενούμενοι για να διευρύνουν το δικό τους αήττητο σερί στα τέσσερα ματς και να πλησιάσουν την πρώτη 10άδα στον πίνακα.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ήττα που γνώρισαν στο Den από την Μίλγουολ με 1-2 αλλά νωρίτερα μετρούσαν τρεις διαδοχικές νίκες στην κατηγορία ( Νότιγχαμ Φόρεστ 2-1, Μπάρνσλεϊ 1-0 και Πίτερμπορο 4-0) με αποτέλεσμα να έχουν αναρριχηθεί πάνω από την επικίνδυνη ζώνη με απώτερο στόχο να “σώσουν” όσο πιο γρήγορα γίνεται την κατηγορία.

Οι “Γαλάζιοι Ουρανοί” πέτυχαν σημαντικό 2οπλο στο Ρέντινγκ απέναντι στους “Βασιλικούς” με 3-2 την περασμένη αγωνιστική εκμεταλλευόμενοι την αποβολή του Χόιλετ στα μισά της επανάληψης.

Ένα 2ιπλό που ήλθε στην πιο κατάλληλη στιγμή για το συγκρότημα του Μάρκ Ρόμπινς που χρειάστηκε να πετύχει 3 γκολ για να κερδίσει συμπληρώνοντας πέντε διαδοχικές “εξορμήσεις” δίχως ούτε ένα clean sheet.

Προϊστορία: Η Κάρντιφ είναι αήττητη στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της εντός έδρας απέναντι στην Κόβεντρι σε όλες τις διοργανώσεις ενώ σε αυτά τα 5 ματς συνάμα έχει σκοράρει ούσα γηπεδούχος τουλάχιστον από δυο γκολ ανά 90λεπτο.

* Στα 4/6 πιο πρόσφατα παιχνίδια της Κάρντιφ μπροστά στο κοινό της έχουν λήξει με τουλάχιστον τρία γκολ ανά 90λεπτο ενώ το ίδιο συμβαίνει και στα 6/8 της Κόβεντρι εκτός έδρας. Με βάση την πρόσφατη εικόνα τους λοιπόν το συγκεκριμένο ματς φαίνεται να αρχίζει από το …1-1. Στο 1,87 η απόδοση ενώ για τους πιο… μερακλήδες σε Combo θα πρόσθετα και το Over 2,5 στο 2,47.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal

(Visited 443 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x