ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κόπα Λιμπερταδόρες: Μπολίβαρ – Ντεπορτίβο Λάρα   

Κόπα Λιμπερταδόρες: Μπολίβαρ – Ντεπορτίβο Λάρα   
Spread the love

Στο «Ερνάντο Σίλες» της Λα Παζ, ο επαναληπτικός ανάμεσα στις δύο ομάδες για τον 1ο προκριματικό γύρο του Κόπα Λιμπερταδόρες, με τη Μπολίβαρ με μικρό αλλά σημαντικό προβάδισμα, μετά το προ μίας εβδομάδας υπέρ της 3-2 στην πρώτη μονομαχία τους στην Βενεζουέλα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στον 1ο προκριματικό γύρο του Κόπα Λιμπερταδόρες δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ και πως σε περίπτωση επικράτησης της Ντεπορτίβο Λάρα με οποιοδήποτε σκορ, αλλά με μόνο ένα τέρμα διαφορά, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα επίσης που θα προκριθεί, θα βρεθεί αντιμέτωπη στον 2ο προκριματικό γύρο με την Κατόλικα Κίτο (Εκουαδόρ). Το πρόγραμμα του 1ου προκριματικού γύρου ολοκληρώνεται λίγες ώρες αργότερα με το ματς στην Ασουνσιόν ανάμεσα στην Ολίμπια και την Σέζαρ Βαγιέχο, ενώ πρόκριση χθες για τη Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ, η οποία επικράτησε στην διαδικασία των πέναλτι στον επαναληπτικό στο γήπεδο της με την Τόρκε.

Μπροστά στο σκορ στο πρώτο ματς στην Βενεζουέλα η Ντεπορτίβο Λάρα στο δεύτερο μόλις λεπτό, με την «απάντηση» της Μπολίβαρ όμως στο εικοστό λεπτό, με κεφαλιά του Μπρούνο Σάβιο. Κοντινή κεφαλιά στην συνέχεια από τον Μελεάν στο είκοσι οκτώ, βλέποντας τη Ντεπορτίβο Λάρα να παίρνει και πάλι το προβάδισμα στο σκορ, με τον Τσίκο όμως, μεγάλο πρωταγωνιστή ακολούθως για τη Μπολίβαρ, καθώς με δύο σουτ στο τριακοστό τέταρτο και το τριακοστό ένατο λεπτό, διαμόρφωσε το 2-3 για την ομάδα της Βολιβίας. Χωρίς μάλιστα κάτι ιδιαίτερο στο δεύτερο ημίχρονο, πέρα κάποιων ακίνδυνων σουτ για τις δύο ομάδες, με τη Μπολίβαρ να διατηρεί σχετικά εύκολα το υπέρ της αποτέλεσμα. Αυτή επίσης, ήταν η μία εκ των τριών νικών της Μπολίβαρ σε ισάριθμα ματς στο 2022 σε όλες τις διοργανώσεις, με τις άλλες δύο στο νέο πρωτάθλημα Βολιβίας, καθώς επικράτησε αρχικά με το εμφατικό 7-0 στην έδρα της Μπλούμινγκ, ενώ 2-0 στην συνέχεια φιλοξενώντας την Ουνιβερσιτάριο Ντε Βίντο. Όσον αφορά τη Ντεπορτίβο Λάρα, το πρώτο ματς με τη Μπολίβαρ είναι και το μοναδικό της επίσημο στη νέα χρονιά, καθώς δεν έχει ακόμα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Βενεζουέλας.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για τη Μπολίβαρ, σε ισάριθμα ματς στο παρελθόν φιλοξενώντας ομάδες της Βενεζουέλας, ενώ «παρθενική» επίσκεψη η σημερινή για τη Ντεπορτίβο Λάρα στην Βολιβία.

Ο παράγοντας έδρα, το σκορ του πρώτου αγώνα αλλά και το μεγάλο υψόμετρο της Λα Παζ, δίνουν προβάδισμα στη Μπολίβαρ. Παρόλα αυτά, ειδικό στοίχημα τερμάτων η επιλογή μου, ψάχνοντας κάτι ελαφρώς υψηλότερο από την απελπιστικά χαμηλή τιμή που συνοδεύει τους γηπεδούχους.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 263 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x