ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κολομβία: Αμέρικα Κάλι – Λα Εκιδάδ    

Κολομβία: Αμέρικα Κάλι – Λα Εκιδάδ    
Spread the love

Στο «Πασκουάλ Γκερέρο» του Κάλι το ματς που ολοκληρώνει χρονικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Απερτούρα, βρίσκοντας την τοπική Αμέρικα, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, στην 12η θέση με οκτώ βαθμούς και τη Λα Εκιδάδ στην 16η με ένα λιγότερο.

Ήττα με 0-2 την περασμένη εβδομάδα στο Ριονέγκρο από την ομώνυμη ομάδα, με την Αμέρικα Κάλι να επιβεβαιώνει για ένα ακόμα εκτός έδρας ματς πως χάνει αρκετή από την δύναμη της μακριά από το «Πασκουάλ Γκερέρο». Του λόγου το αληθές, πως οι επτά από τους οκτώ συνολικά βαθμούς που έχει στις έξι πρώτες αγωνιστικές ήρθαν στο γήπεδο της, με μοναδικό που έχει πάρει μέχρι τώρα εκτός έδρας, αυτόν από το 1-1 με την Περέιρα. Πίσω στο σκορ στο ματς στο Ριονέγκρο στο δέκατο λεπτό, με παίκτη λιγότερο από το είκοσι οκτώ, ενώ στο καναβάτσο ουσιαστικά στο δεύτερο τέρμα της αντιπάλου της στο τριάντα επτά. Δύο νίκες, το 1-0 σε βάρος της Ενβιγκάδο και το 3-0 με τη Μπουκαραμάνγκα και το 2-2 με την Σάντα Φε, σε τρία ματς στο «Πασκουάλ Γκερέρο» στο Απερτούρα, ενώ τιμωρημένος για σήμερα, ο στόπερ Γκαρσία.

Στην άλλη πλευρά, δύο συνεχόμενα τρίποντα για τη Λα Εκιδάδ, με 1-0 αρχικά στην έδρα της Πατριότας και 2-0 την περασμένη εβδομάδα φιλοξενώντας τη Μεντεγίν, βλέποντας τη «μικρή» ομάδα της Μπογκοτά, να φτάνει τους επτά βαθμούς και να αφήνει πίσω της ένα μικρό σερί ηττών. Μετά το 1-1 άλλωστε στο εκτός έδρας μίνι ντέρμπι της πρεμιέρας με τη «μεγάλη» συμπολίτισσα Σάντα Φε και ενδιάμεσα με τα τρίποντα που προαναφέρθηκαν, είχε τρεις σερί ήττες, το εντός 1-2 από την Όνσε Κάλντας, το 0-1 στη Μπαρανκίγια από την Τζούνιορ και το 0-1 φιλοξενώντας την Ριονέγκρο. Μπροστά στο σκορ στο ματς με τη Μεντεγίν στο δεύτερο μόλις λεπτό, με εκτός περιοχής σουτ του Μορένο, με τη Λα Εκιδάδ πάντως σε παθητικό ρόλο στην συνέχεια σε όλο το πρώτο ημίχρονο, αντέχοντας πάντως στην πίεση των φιλοξενούμενων. Αλλαγή σκηνικού πάντως στην επανάληψη, με τη Μεντεγίν να παθαίνει μπλακ άουτ, δίνοντας την δυνατότητα στη Λα Εκιδάδ να πάρει τα ηνία του ματς και να φτάσει με πέναλτι στις καθυστερήσεις στο 2-0. Χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για τη Λα Εκιδάδ και δύο ισοπαλίες, σε πέντε ματς την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Αμέρικα Κάλι.

Εντελώς διαφορετική ομάδα η Αμέρικα Κάλι στο γήπεδο της, σε σχέση με την εικόνα της μακριά από το «Πασκουάλ Γκερέρο», σημειώνοντας πάντως, πως ο βαθμός δυσκολίας του σημερινού ματς με την πάντα υπολογίσιμη Λα Εκιδάδ, είναι πολύ μεγαλύτερος σε σχέση με αυτό που δείχνει το σετ των τιμών.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 357 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x