ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κολομβία: Όνσε Κάλντας – Ντεπορτίβο Πάστο

Κολομβία: Όνσε Κάλντας – Ντεπορτίβο Πάστο
Spread the love

Στο «Παλογκράντε» του Μανισάλες, το δεύτερο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, με την Όνσε Κάλντας σε ρόλο φαβορί, ψάχνοντας το τρίποντο που όχι μόνο θα την διατηρήσει στην 4η θέση, αλλά θα της δώσει ταυτόχρονα την ευκαιρία να μειώσει ακόμα περισσότερο την απόσταση που την χωρίζει από την πρώτη τριάδα.

Λευκή ισοπαλία την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Πατριότας, σε ένα ματς πάντως, όπου η μοιρασιά των βαθμών άφησε ευχαριστημένη την Όνσε Κάλντας. Μοναδική ομάδα πλέον που διατηρεί το αήττητο στο Απερτούρα, ενώ στην 4η θέση και στο -7 από την πρωτοπόρο Ντεπόρτες Τολίμα και το -5 από τις Ατλέτικο Νασιονάλ και Μιγιονάριος, αλλά με ένα ματς λιγότερο. Δύο νίκες (Μεντεγίν 2-1, Τζούνιορ 1-0) και μία ισοπαλία (Ουνιόν Μαγκνταλένα 1-1) για την Όνσε Κάλντας, σε τρία ματς στο Απερτούρα στο «Παλογκράντε», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στον αντίποδα, από δύο συνεχόμενα τρίποντα η Ντεπορτίβο Πάστο, μάλιστα με ιδιαίτερη αξία, καθώς με το 1-0 αρχικά στην έδρα της Μπουκαραμάνγκα πανηγύρισε το πρώτο της «διπλό» στο Απερτούρα, ενώ με το 2-0 της προηγούμενης αγωνιστικής στην συνέχεια με τη Ντεπορτίβο Κάλι, έσπασε το ρόδι στο γήπεδο της. Δύο τρίποντα επίσης, που είχαν και βαθμολογική αξία, καθώς είχε μόλις δύο βαθμούς στις πέντε προηγούμενες αγωνιστικές, ενώ την απομάκρυναν και από την επικίνδυνη ζώνη της ειδικής βαθμολογίας του υποβιβασμού. Απόλυτη ισορροπία στο ρεκόρ της επίσης, σε τρία ματς στο Απερτούρα μακριά από το γήπεδο της (Μπουκαραμάνγκα 1-0, Ουνιόν Μαγκνταλένα 0-0, Ενβιγκάδο 0-1), ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Έξι νίκες για την Όνσε Κάλντας, πέντε για τη Ντεπορτίβο Πάστο και τρεις ισοπαλίες, στις 14 μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Παλογκράντε», σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).

Επιτυχία σίγουρα, τηρουμένων των αναλογιών, οι δύο νίκες της Ντεπορτίβο Πάστο στις ισάριθμες αγωνιστικές που προηγήθηκαν, σημειώνοντας πάντως, πως δεν «σκότωσε» κάποιο θηρίο. Σαφώς μεγαλύτερος ο βαθμός δυσκολίας του σημερινού ματς για τη Ντεπορτίβο Πάστο, εκτιμώντας, πως η αήττητη στο Απερτούρα και αποτελεσματική ταυτόχρονα στο «σπίτι» της Όνσε Κάλντας, έχει το προβάδισμα.

Εκτίμηση:  1

(Visited 415 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x