Spread the love

Με δύο δυνατούς άσους θα πορευτούμε στην αγωνιστική της Λιγκ 2

264 Κροουλι-Σκάνθορπ

Λιγοστές ελπίδες για την Κροουλι υπάρχουν, όσον αφορά στα πλέι οφ ανόδου απο τα οποία απέχει εννέα βαθμούς(44 έναντι 53.)  Ομάδα που παίζει επιθετικά, εξού και τα 11 οβερ σε 16 παιχνίδια στην  έδρα της.  Ωστόσο το πρόβλημα είναι πως δεν βάζει μία συνέπεια στις νίκες της . Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι μοιρασμένες νίκες και ισοπαλίες(5-5) και οι έξι ήττες. Μετρά  δύο νίκες -δύο ισοπαλίες και μία ήττα στην  τελευταία εξάδα αγώνων.

Η Σκάνθορπ είναι τελευταία και χωρίς στον ήλιο ,μοίρα. Με 23 πόντους είναι στο μείον εννιά απο τη Μπάροου που σώζεται  όπως πάει τώρα και πλέον σε κάθε ματς καλείται να καταθέτει ψυχή και καρδιά στο γήπεδο. Εκτός έδρας είναι άθλια με μόλις μία νίκη-έξι ισοπαλίες και δέκα ήττες  και τέραμτα 12-36. Μετρά τρείς ήττες και μία ισοπαλία στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια που έχει δώσει.

Προϊστορία: Δύο σερί άσους και 3-1-0 στην τελευταία δεκαετία για την Κροουλι.

 Εκτίμηση: Θα στηρίξω Κροουλι και βάσει προϊστορίας και βάσει …θέλω

                                                                        ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

272 Σάτον-Ροτσντέιλ

Επιτέλους νίκη για τη Σάτον που με το 4-1 της Σκάνθορπ επανήλθε στις νίκες και αρχίζει να φλερτάρει, εκ νέου με την απευθείας άνοδο απο την οποία απέχει δύο βαθμούς κα ισυγκεκριμένα απο την Τρανμίρ. Ηταν η πρώτη επιτυχία της, μετά απο τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα.  Εντός έδρας έχει δέκα νίκες-τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες.  Οι τρεις σερί ισοπαλίες εντός, πλήν του 4-1, τη διέλυσαν ψυχολογικά αλλα΄βρήκε τα πατήματα της και κοιτάει μπροστά.

Η Ροτσντέιλ,με +7 απο την επικίνδυνη ζώνη, στην ήττα απο την Καρλάιλ με 2-0 έχασε ένα καλό σερί που είχε χτίσει,(2-2-0). Αυτή ή ήττα ,ωστόσο, ήταν κόντρα στη ροή του αγώνα, και δεν άξιχε να χάσει.  Εκτός έδρας έχει τέσσερις νίκες-έξι ισοπαλίες και επτά ήττες  με τέρματα 20-26.  Πάντως, είτε  μέσα, είτε έξω, η “Ντέιλ”  παίζει επιθετικά και κάνει ζημιές .

Προϊστορία: Δεν υπάρχει

Εκτίμηση: Είτε με τον ένα ,είτε με τον άλλο τρόπο ο άσος θα επιβεβαιωθεί. Καλή επιλογή και το Over.

                                                      ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

(Visited 787 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x