Spread the love

 

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ κοντράρεται με τη Γάνδη στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των “16”  του Κόνφερενς.

Head to Head Record – PAOK vs KAA Gent

PAOK
(0%)

0
Matches

0%
100%
0%

0 Wins

0 Draws(100%)

0 Wins

KAA Gent
(0%)

0%Over 1.5
0 / 0 matches
0%Over 2.5
0 / 0 matches
0%Over 3.5
0 / 0 matches
0%BTTS
0 / 0 matches
0%Clean Sheets
PAOK
0%Clean Sheets
KAA Gent

Εγραψε ιστορία ο ΠΑΟΚ ατην αναμέτρηση με τη Μίντιλαντ καθώς προκρίθηκε στη φάση των “16” ευρωπαικής  διοργάνωσης  στην πρώτη του επιτυχία εδώ και 48 χρόνια.   Συνεχίζει να δικεδικεί το Κύπελλο στην Ελλάδα αλλά και  στο Πρωτάθλημα είναι στο -12 απο του Ολυμπιακό. Στην τελευταία αγωνιστικής της κανονικής διάρκεας του Πρωταθλήματος νίκησε με 2-0 τη Λαμία και είναι αήττητος  για 14 αγωνιστικές. Στην Τούμπα μετρά 3-2-1 στα έξι παιχνίδια που έχει δώσει στο θεσμό. Σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι στην Ευρώπη επιστρέφουν οι Τσιγγάρας και Κρέσπο ,ενώ στη λίστα δεν είναι οι Ζαμπά-Βαρέλα και Σάστρε.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδη, Λύρατζη, Τέιλορ, Μιχάι, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδη, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρα, Σβαμπ, Κούρτιτς, Σοάρες, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Μίτριτσα, Α. Ζίβκοβιτς, Άκπομ και Τσόλακ.

Η Γάνδη,  είναι σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση, μιας και μετρά έξι σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει.  Μεγάλος της σταρ ο Ταρίκ Τισουνταλί με 20 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις , τέσσερα εκ των οποίων στην Ευρώπη. Ενας απο τους παίκτες που είναι γνωστοί και στην Ελλάδα είναι ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ,Οτζίτζα- Οφόε.  Στην Ευρώπη και το Κόνφερενς έχει δώσει 10 αγώνες με έξι νίκες -δύο ισοπαλίες και δύο ήττες ,ενώ έκτός έδρας έχει 3-0-3 και μάλιστα όλα είναι under  και g-g.  Ομάδα που παίζει κυριαρχικά -τρέχει πολύ στο χώρο και είναι δυνατή στο Physical game.

Προϊστορία:  Αήττητος αλλά με δύο ισοπαλίες (1-1) ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα με Βελγικές ομάδες (Μαλίν και Μπρίζ) .  H Γάνδη νίκησε την  περίοδο 1997 -98 την Παναχαική με 4-2 για το Ιντερτοτ ,ενώ έφερε δύο ισοπαλίες με την ΑΕΚ στους ομίλους του ΤσάμπιονςΛιγκ  τη σεζόν 2002-2003(1-1  και 0-0)

Εκτίμηση: Είναι ένα παιχνίδι περίεργο με τη Γάνδη να είναι πολύ δυνατή και φορμαρισμένη αλλά τον ΠΑΟΚ να έχει τη δυναμική της Τούμπας.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ

 

(Visited 551 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x