ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Europa league: Μπαρτσελόνα – Γαλατάσαραϊ

Europa league: Μπαρτσελόνα – Γαλατάσαραϊ
Spread the love

Στο «Καμπ Νόου» η πρώτη μονομαχία ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και την Γαλατά, για την φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ, στην οποία δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ.

Η Μπαρτσελόνα μετά τον ερχομό του Τσάβι έχει συνέλθει και φιγουράρει πλέον στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος πίσω από Ρεάλ και Σεβίλλη ενώ μοιράζει παντού 4άρες . Μία από αυτές τις 4άρες δέχθηκε και η Νάπολι μέσα στο Ντιέγκο Μαραντόνα και πλέον οι Καταλανοί είναι το νούμερο ένα φαβορί για την κατάκτηση του θεσμού. Στα τελευταία 8 ματς η Μπαρτσελόνα έχει πετύχει 22 γκολ και είναι αήττητη με 6 νίκες και δύο ισοπαλίες . Για το ματς με την Γαλατά δεν έχει δηλωθεί ο Αλβες ενώ είναι τιμωρημένος ο Γκάβι ενώ Φατί και Σέρχι Ρομπέρτο είναι τραυματίες.

Από την άλλη η Γαλατά κάνει μία μία από τις χειρότερες χρονιές στην σύγχρονη ιστορία της στο Τουρκικό πρωτάθλημα ενώ την τελευταία αγωνιστική ηττήθηκε από την Κόνιασπορ στο Ικόνιο με 2-0 δεχόμενη γκολ από τον Χασάν ( πρώην φορ του Ολυμπιακού) Πλέον πορεύεται χωρίς τον Τερίμ στον πάγκο αλλά με τον Ντομενέκ Τορέντ που έχει κάνει βοηθός του Γκουαρντιόλα . Έχει κάνει κάποιες προσθήκες με τις μεταγραφές των Γκομίς – Πούλγκαρ και Πένια οι οποίοι έχουν δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα αλλά δεν πείθει . Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 8 φορές σε ευρωπαϊκά ματς και η Γαλατά έχει νικήσει μόνο μία φορά. Η Μπαρτσελόνα έχει επικρατήσει 5 φορές ενώ μόλις 2 ματς έληξαν ισόπαλα .

Πρόταση: 1 και Οver

(Visited 458 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x