ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Europa League

Γιουρόπα Λιγκ: Γουέστ Χαμ- Σεβίλλη

Γιουρόπα Λιγκ: Γουέστ Χαμ- Σεβίλλη
Spread the love

Στο Λονδίνο οι οπαδοί της Γουέστ Χαμ αδημονούν για να ζήσουν μια μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά απέναντι στην έξι φορές κάτοχο του θεσμού Σεβίλλη αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να ανατρέψουν το εις βάρος τους 0-1 από το πρώτο παιχνίδι στο Ραιμόν Σάντσες Πιθχουάν.

Τα “σφυριά” ονειρεύονται μια πρόκριση στα προημιτελικά μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης για πρώτη φορά από το 2021/22

Οι γηπεδούχοι για να καταφέρουν απόψε την υπέρβαση όπως θα είναι μια πρόκριση στα προημιτελικά απέναντι στην ομάδα της Ανδαλουσίας θα πρέπει να κερδίσουν με + 2 γκολ διαφορά κάτι που έχουν πετύχει μόλις 5 φορές σε 21 εντός έδρας παιχνίδια τους μέσα στο 2021/22.

Εκτός δράσης θα είναι οι σημαντικοί επιθετικοί: Αντόνιο- Τζάροντ Μπόουεν και έτσι το βάρος στην επίθεση θα πέσει στον Ουκρανό Γιαρμολένκο ( ερωτηματικό πόσο επηρεασμένος θα είναι από τον πόλεμο που μαίνεται στην χώρα του) αλλά και τον Κροάτη Νίκολα Βλάσιτς.

Οι φιλοξενούμενοι η αλήθεια είναι πως δεν διανύουν και το καλύτερο φεγγάρι τους.

Ειδικά εκτός έδρας έχουν μείνει εδώ και 7 παιχνίδια δίχως νίκη σε όλες τις διοργανώσεις εκ των οποίων βέβαια οι 5 είναι ισοπαλίες και οι 3 από αυτές με ακριβές σκορ 1-1.

Μπορεί να βρίσκονται δέκα πλέον βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ρέαλ στην La Liga αλλά έχοντας σχεδόν εξασφαλισμένη θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ μέσο πρωταθλήματος θεωρώ δεδομένο πως θα κυνηγήσουν την διάκριση στο Γιουρόπα Λιγκ. Τον δρόμο άλλωστε με έξι κατακτήσεις εκ των οποίων μάλιστα οι τέσσερις από το 2014 και μετά τον ξέρουν καλά.

Επιπλέον κίνητρο βέβαια για αυτούς αποτελεί το γεγονός πως ο φετινός τελικός θα διεξαχθεί στην έδρα τους.

Εκτός δράσης ο τιμωρημένος Λουκας Οκάμπος και οι “λαβωμένοι”: Σούσο, Ακούνια, Λαμέλα, Ρέκικ, Ντιέγκο Κάρλος.

Προϊστορία: Το 1-0 υπέρ της Σεβίλλης είναι και το μοναδικό μεταξύ τους παιχνίδι στα Κύπελλα Ευρώπης αλλά αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως η ομάδα της Ανδαλουσίας είναι αήττητη στις οχτώ (!) πιο πρόσφατες “επισκέψεις” της στο Νησί.

* Η πιο μπαρουτοκαπνισμένη ομάδα στην διοργάνωση είναι η Σεβίλλη η οποία παρά τις σημαντικές απουσίες της είναι μαθημένη στο πως να διαχειρίζεται παρόμοιες καταστάσεις. Το Χ2 σε combo με το Over 1,5 είναι στο 2,55 και μοιάζει εξαιρετική απόδοση. Στα ειδικά στοιχήματα να βρει δίχτυα ο Μαρσιάλ ο οποίος από την θητεία του στην Μάντσεστερ.Γ έχει 6 γκολ σε 15 ματς κόντρα στην Γουέστ Χαμ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ2 + Over 1,5

(Visited 552 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x